Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

To νεογέννητο χαμόγελο που έγινε viral

Αυτό το μωρό έκανε την καλύτερη αρχή στη ζωή του και το ίντερνετ το λάτρεψε.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Μπορεί να γεννήθηκε πρόωρα αλλά αυτό δεν υπήρξε ανασταλτικός παράγοντας για να είναι χαρούμενη! Ο λόγος για την Freya, ένα νεογέννητο μωράκι που "συνελήφθη" από το φακό να χαμογελάει, στην 5η ημέρα της ζωής του.

Η μαμά του, Lauren Vinje, δημοσίευσε τη φωτογραφία δύο περίπου χρόνια μετά τη λήψη της, στο blog "Βirth Without Fear", για να δώσει δύναμη και σε άλλους γονείς που φέρνουν στον κόσμο πρόωρα τα παιδιά τους. Αμέσως... εγένετο ένα viral. "Η πρώτη μας κόρη σε ηλικία 5 ημερών. 1,7 κιλά, ήταν χαρούμενη που ήταν στη ζωή!" έγραφε η λεζάντα. 

Περιγράφοντας τη στιγμή, στο ABC, η μαμά ανέφερε: "Της μιλούσα και τη ρώτησα αν θέλει να στείλουμε μια φωτογραφία στον μπαμπά. Και αμέσως όταν ήταν να βγάλω τη φωτογραφία, πήρε εκείνο το τεράστιο χαμόγελο. Ήταν ένα στιγμιότυπο που πάντα ήθελα να διαδώσω στον κόσμο γιατί με άγγιξε. Δώσαμε ένα αντίτυπο στις νοσοκόμες και όταν πήγαμε για να γεννήσω το δεύτερο κοριτσάκι μας, ακόμα την είχαν εκεί κρεμασμένη".

Για τους γονείς που φέρνουν στον κόσμο παιδιά πρόωρα ανέφερε: "Όλα θα πάνε καλά, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ειδικά όταν είσαι στην εντατική μονάδα θεραπείας νεογνών, νιώθεις ότι δε θα βγεις ποτέ από εκεί μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Ένιωθα ότι δε μπορούσα να απολαύσω το παιδί μου". 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά

ΠΑΙΔΙ

Μωρά του Μαΐου, φωτεινά σαν ηλιαχτίδες – δες σε τι ξεχωρίζουν

Όσοι γεννιούνται τον Μάιο ξέρουν, μεταξύ άλλων, να χαίρονται τη ζωή και να είναι δημιουργικοί

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Χαμένοι στη μετάφραση: 8 ξένες λέξεις και φράσεις που δεν έχουν ελληνική μετάφραση

Από μία απογευματινή βόλτα στο κέντρο της πόλης με φίλους μέχρι την απόλαυση καφέ και μπύρας μία ηλιόλουστη μέρα, 8 λέξεις που έρχονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου και δεν μεταφράζονται στα ελληνικά.

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.

DO IT YOURSELF

Έξυπνα styling tips για κορίτσια με μεγάλο ντεκολτέ

Πώς να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου την απαραίτητη στήριξη και άνεση μέσα από τα ρούχα σου