6 λόγοι να πας στο νέο LEGO® Store στο The Mall Athens  - AllYou.gr

Search

6 λόγοι να πας στο νέο LEGO® Store στο The Mall Athens 

Μικροί-μεγάλοι, στον συναρπαστικό κόσμο της LEGO®!

> ΠΑΙΔΙ ::
30 Νοεμβρίου 2017
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Αυτά τα παιχνιδιάρικα, πολύχρωμα τουβλάκια είναι τα αγαπημένα της κόρης μου αλλά και δικά μου! Για αυτό πήραμε και οι δύο μεγάλη χαρά όταν μάθαμε ότι άνοιξε στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens το νέο LEGO® Store! 

Ένας συναρπαστικός κόσμος ανοίγεται μπροστά μας, γεμάτος δημιουργικότητα, φαντασία και διασκέδαση και είμαστε πανέτοιμες να χαθούμε στη μαγεία του! 
 

Lego_store_mesa.jpg


Τώρα έχεις και εσύ 6 λόγους για να έρθεις στην παρέα μας:

 

1. Θα ανακαλύψεις ένα διαδραστικό περιβάλλον για τα παιδιά

Στο νέο LEGO® Store, με την αρχιτεκτονική και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα LEGO® Store στον κόσμο, θα παρουσιάζονται πάνω από 100 LEGO® σετ σε μόνιμη βάση στις ειδικές προθήκες και θα ανανεώνονται διαρκώς. 
Οι μικροί μας φίλοι να μπορούν να παίζουν καθημερινά με τα αγαπημένα τους τουβλάκια LEGO® ενώ θα θαυμάζουν και μεγάλες κατασκευές αγαλμάτων LEGO®, όπως του Αγίου Βασίλη για την φετινή περίοδο των Χριστουγέννων. Ho-ho-ho!
 

Lego_santa.jpg


2. Θα βρεις αποκλειστικά προϊόντα και καινοτομίες

Ως επισκέπτης του νέου LEGO® Store θα μπορείς να αποκτήσεις πρώτη τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν αργότερα στην Ελλάδα, αλλά και να αγοράσεις πρώτη προϊόντα που κυκλοφορούν αποκλειστικά σε LEGO® Certified Stores, σύμφωνα με τα παγκόσμια λανσαρίσματα.
Και δεν είναι μόνο αυτό! Κάθε μήνα στο νέο LEGO® Store, τα παιδιά θα μπορούν να χτίσουν ένα μοναδικό, συλλεκτικό Mini LEGO® σετ, το οποίο θα γίνεται δικό τους μόλις το ολοκληρώσουν (Monthly Mini Builds)! Τέλειο; 

3. Θα διαλέξεις τα τουβλάκια που εσύ θες στο Pick a Brick

Για πρώτη φορά και μόνο στο νέο κατάστημα LEGO® όλοι θα μπορούμε να διαλέξουμε όσα και όποια τουβλάκια εκφράζουν την προσωπικότητά μας, για να χτίσουμε τις δικές μας μοναδικές κατασκευές! 

 

Lego_touvlakia.jpg

 

4. Θα χτίσεις τη δική σου LEGO® φιγούρα στο Build a Minifigure

Συνδυάζοντας όσα και όποια στοιχεία θέλεις, θα μπορείς να φτιάξεις το δικό σου, μοναδικό LEGO® Minifugure!

5. Σε περιμένουν μοναδικά δώρα με κάθε αγορά σου

Είσαι από τους πρώτους πελάτες του νέου LEGO® Store; Θα πάρεις δώρο τον συλλεκτικό κωδικό 40145, για αγορές 120€ και άνω! Υπόψιν, ο συγκεκριμένος κωδικός κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό και παρουσιάζεται αποκλειστικά σε εγκαίνια καταστημάτων LEGO® Store! 

 

Lego_kodikoi.jpg

Για τον Δεκέμβρη το δώρο είναι ο χριστουγεννιάτικος κωδικός 40253! Μια ακόμη ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας LEGO®!


6. Θα βρεις μοναδικές ιδέες για δώρα στο Gift Center

Η λίστα των δώρων που θέλεις να κάνεις είναι ατελείωτη; Κανένα πρόβλημα! Στο Gift Center θα βρεις μια ατέλειωτη σειρά από πρωτότυπα δώρα και αποκλειστικούς κωδικούς σε μικρό μέγεθος για παιδιά από 1,5 - 99 ετών! Και έτσι το δώρο γίνεται διασκέδαση!

 

Lego_figoures.jpg

 

Τα λέμε από κοντά στο νέο LEGO® Store στο The Mall Athens μαζί με τα παιδάκια μας και τα πιο υπέροχα τουβλάκια του κόσμου! 


*Για να μάθεις πληροφορίες για το LEGO® Group, μπορείς να επισκεφθείς το www.LEGO.com/aboutus.
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!