Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Το εύκολο hack της Julia Roberts για τη γονική μέριμνα εφήβων που έχουν εμμονή με το τηλέφωνο

Η μαμά τριών παιδιών μοιράζεται τη δική της σοφία.



Όπως αποδεικνύεται, τα παιδιά της Julia Roberts, συμπεριλαμβανομένων των 19χρονων δίδυμων και ενός 16χρονου, είναι εξίσου πιθανό να απορροφηθούν από την κύλιση στα social και να αποσπαστούν από τις συσκευές τους όπως κάθε άλλος έφηβος. Έτσι, η διάσημη σταρ στρέφεται σε ένα δοκιμασμένο και αληθινό hack για να εξασφαλίσει ποιοτικό οικογενειακό χρόνο σε μια εποχή που επικεντρώνεται στην τεχνολογία.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, είπε, «Λοιπόν, είχαμε απλούς κανόνες όπως το υπάρχει ένα σημείο φόρτισης, όπου αφήναμε το τηλέφωνο όλοι όταν ήμασταν σπίτι. Επιπλέον σίγουρα δεν υπήρχαν τηλέφωνα στο τραπέζι κατά τη διάρκεια των γευμάτων».

Προσθέτει ότι τρέφει απίστευτο σεβασμό για τα μεγαλύτερα παιδιά της που της επέτρεψαν να είναι η ίδια μαμά καθώς μεγαλώνουν, όπως ήταν πάντα, από την αρχή, χωρίς να χρειάζεται να κάνει πολλές φορές τα στραβά μάτια, να έχει το άγχος της εφηβείας και άλλες τυπικές ανησυχίες.

«Δεν υπάρχουν λόγια για τη χαρά, τη διασκέδαση, το άγριο θόρυβο της κοινής ζωής», δημοσίευσε στο Instagram όταν τα δύο μεγαλύτερα μωρά της έγιναν 19 πριν από μια εβδομάδα. Ποζάρει σε μια λήψη σε στυλ Polaroid με αυτά τα δίδυμα μωρά στο πάτωμα, και δείχνει τόσο λαμπερή στη ζωή της ως νέας μαμάς όπως κάνει συνήθως. Στα 56 της, η ζωή μοιάζει πολύ διαφορετική από εκείνες τις πρώτες μέρες, εξηγεί, καθώς βρίσκεται σε άλλη ζώνη ώρας με κάθε παιδί «κάπου».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

 

Η νέα της ταινία είναι ένα «πολυεπίπεδο θρίλερ καταστροφής» που η Ρόμπερτς ανέφερε ότι της έδωσε την ευκαιρία να παίξει κάποιον πολύ διαφορετικό χαρακτήρα από τον εαυτό της. Λέει, «Απλώς η ιδέα να παίξω κάποια που είναι εγγενώς καχύποπτη και λίγο ανήσυχη, κάτι που δεν είναι η φύση μου, αλλά να την κάνω να μοιάζει ανθρώπινη, προσιτή και συμπαθή». Όλοι μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη μαμά να χειρίζεται ενήλικα παιδιά στα παρασκήνια και να επιδεικνύει την αστρική της ερμηνεία στα γυρίσματα από τις 8 Δεκεμβρίου, που το Netflix κυκλοφορεί την ταινία.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι