Έρευνα κατέληξε στο ότι το Survivor έβαλε φωτιά στα κρεβάτια μας! - AllYou.gr

Search

Έρευνα κατέληξε στο ότι το Survivor έβαλε φωτιά στα κρεβάτια μας!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό.

> SEX ::
17 Ιουλίου 2017

Μπορεί το τηλεριάλιτι επιβίωσης Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, αλλά ακόμα ασχολιόμαστε με αυτό. Είτε μαθαίνουμε τα νέα των παικτών, είτε παραλειπόμενα, είτε άλλα... περίεργα πράγματα που το αφορούν.

Να, για παράδειγμα, μια έρευνα που κατέληξε σε ένα ουάου συμπέρασμα. Την έκανε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο σε 1000 άντρες, ηλικίας 20-60 χρονών. Ούτε λίγο ούτε πολύ, διαπιστώθηκε ότι το Survivor κάνει καλό στο σεξ. Και να γιατί: μεταξύ εκείνων που έβλεπαν το παιχνίδι, 8 στους 10 διπλασίασαν τη συχνότητα των σεξουαλικών τους επαφών, ενώ εκείνων που δεν το έβλεπαν, η συχνότητα των επαφών παρέμεινε σταθερή. Αυτό υποστηρίζει ο Κ. Κωσταντινίδης, ουρολόγος – ανδρολόγος, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου.

«Ενώ θα περίμενε κανείς η καθήλωση στην οθόνη να μειώνει το σεξουαλικό ενδιαφέρον των ανδρών, στην έρευνά μας φάνηκε το αντίθετο. Η αγχολυτική ιδιότητα του παιχνιδιού, η αγωνία για τον νικητή, το κλισέ ότι οι άνδρες είναι οι κυνηγοί και οι γυναίκες τα θηράματα, η απουσία βαθύτερων σκέψεων, όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι στο παιχνίδι το σεξ ήταν ο μέγας απών και άνδρες και γυναίκες αγωνίζονταν για ένα πιάτο φαγητό, ξεχνώντας τη σεξουαλική τους ταυτότητα σε ένα παραδεισένιο σκηνικό, ξυπνούσαν πρωτόγονα ένστικτα, που συνήθως κοιμούνται όταν βλέπεις στις ειδήσεις νέα μέτρα και λιτότητα…» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!