3 καλοί λόγοι να μην κάνεις σεξ στο νερό - AllYou.gr

Search

3 καλοί λόγοι να μην κάνεις σεξ στο νερό

Ακούγεται ωραίο αλλά δεν είναι και πολύ...

> SEX ::
22 Αυγούστου 2017

Καλοκαιράκι. Αγκαλιές με τον καλό σου και το σεξ στο μυαλό σου... Ξέρεις, όχι μόνο όταν είστε στο κρεβάτι αλλά και τότε που κάνετε μπάνιο. Είτε μιλάμε για θάλασσα, είτε για πισίνα, είτε για μπανιέρα, σίγουρα κάποια στιγμή ενώ κάνετε μπάνιο μαζί, έχετε σκεφτεί να κάνετε σεξ. Η σκέψη σας δεν έχει γίνει πράξη, αλλά το σκέφτεστε. Να το κάνετε ή να μη το κάνετε; Υπάρχουν μερικοί λόγοι που μάλλον οδηγούν στο όχι και στους παραθέτουμε παρακάτω...

#1. Μικρόβια

Το νερό της θάλασσας ή της λίμνης, περιέχει βακτήρια και με το σεξ απλά διευκολύνονται να μπουν στον κόλπο σου. Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, σημαίνει αύξηση κινδύνου για μολύνσεις που δεν θες. Το νερό της πισίνας έχει χημικά που επίσης μπορεί να σε ερεθίσουν στην ευαίσθητη περιοχή.

#2. Ξηρασία

Ως γνωστόν, το σεξ είναι τέλειο όταν υπάρχει λίπανση. Το νερό, ωστόσο, δε βοηθάει σε αυτό. Αντίθετα, θα σε στεγνώσει και έτσι η τριβή θα είναι περίεργη.

#3. Απροστάτευτα

Η προαναφερθείσα... ιδιότητα του νερού, αυξάνει τις πιθανότητες και να σπάσει το προφυλακτικό. Αν, δηλαδή, χρησιμοποιηθεί γιατί συνήθως η επιθυμία για σεξ στο νερό δεν προκύπτει όταν έχεις προφυλακτικό στην τσέπη. Με λίγα λόγια, μάλλον θα γίνει σεξ χωρίς, πράγμα που σημαίνει, φυσικά, ότι αυξάνονται οι πιθανότητες σύλληψης αλλά και μετάδοσης ΣΜΝ.

 

Mήπως να κάνετε σεξ μετά το μπάνιο, στο κρεβάτι σας;Ακολούθησε το allyou στο Instagram!