Skip to main content

SEX

Tρόποι για να γεμίσεις τον Σεπτέμβριο με καλό σεξ

Το καλοκαίρι πέρασε, οι καυτές βραδιές όχι. 



Το έχουν πει και οι ειδικοί: το καλοκαίρι η λίμπιντο είναι σε πολύ καλά επίπεδα, και είναι λογικό. Όταν είμαστε χαλαρές, σε όμορφα μέρη και διασκεδάζουμε, έχουμε και κέφι για περισσότερο σεξ.

Έλα, όμως, που το ημερολόγιο πια δείχνει "Σεπτέμβριος". Έλα που η διάθεση ξεκινά να πέφτει με το που σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις. Και τι σημαίνουν, όμως, αυτά; Ότι το σεξ θα μείνει πίσω; Όχι! Κράτα το σε... υψηλά για την εποχή επίπεδα κάνοντας κάτι από τα παρακάτω. 

#1. Νέα στάση

Όσο καιρό και να είστε μαζί, αποκλείεται να έχετε δοκιμάσει όλο το κάμα σούτρα. Κι αν το έχετε, σίγουρα υπάρχει μια στάση που έχετε καιρό να εξασκήσετε. Μπρος, λοιπόν. Δοκιμαστείτε σε διαφορετικά πράγματα.

#2. Πρωινό στο κρεβάτι

Εδώ μπαίνει το hashtag #διπλής. Kαι αυτό γιατί ένα πρωινό στο κρεβάτι είναι πάντα καλό, αλλά σε συνδυασμό με ένα πρωινό σεξ στο κρεβάτι, καλύτερο. Είτε είναι καθημερινή, είτε Σαββατοκύριακο, φρόντισε να τον ξυπνήσεις με τον πιο αισθησιακό τρόπο. 

#3. Νέο εσώρουχο

Το σώμα σου είναι μαυρισμένο, τα σημάδια σου εκεί, και παρά το ότι οι εκπτώσεις πέρασαν, είναι ιδανική εποχή για ψώνια. Πήγε στο αγαπημένο σου μαγαζί εσωρούχων και πάρε κάτι σέξι. Ξέρουμε ότι θες και ένα βαμβακερό σουτιέν για τις καθημερινές, αλλά αυτό που θα βάλει φωτιά στα βράδια του Σεπτεμβρίου σου, είναι ένα σέξι κορμάκι ή κάποιο εσώρουχο που δεν έχει ξαναδεί πάνω σου.

#4. Sex toy

Αν πάρεις ένα νέο sex toy, το μήνυμα που του στέλνεις είναι σαφές: το ότι τελείωσε το καλοκαίρι, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έρχεται ένας βαρετός χειμώνας. 

#5. Σεξ στο σπίτι

Τώρα που γυρίσατε στο σπίτι, μπορείτε να το απολαύσετε και με το παραπάνω. Αιφνιδίασε τον, δείχνοντας ετοιμοπόλεμη να κάνεις σεξ παντού. Πλυντήριο, κουζίνα, πάτωμα, καναπές, πουφ, μπανιέρα... Όλα θα ανεβάσουν τη λίμπιντο. Μετά, καταλήξτε ελεύθερα στο κρεβάτι, για έναν καλό μαραθώνιο.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Μωρά του Μαΐου, φωτεινά σαν ηλιαχτίδες – δες σε τι ξεχωρίζουν

Όσοι γεννιούνται τον Μάιο ξέρουν, μεταξύ άλλων, να χαίρονται τη ζωή και να είναι δημιουργικοί

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γυναικεία Ενδυνάμωση στο Επίκεντρο: Το Live A Legacy από την Mastercard και το Women on Top επιστρέφει για 6η χρονιά και δεν πρέπει να το χάσεις!

Η εργασιακή ανισότητα υπό τη μορφή των φυλετικών διακρίσεων στη χώρα μας παραμένει παρούσα, παρά τις εκτενείς και συντονισμένες προσπάθειες θεσμών και οργανώσεων να αρθούν τέτοιου είδους περιορισμοί.

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts