Αυτές είναι οι 3 πιο αγχωτικές στάσεις στο σεξ - AllYou.gr

Search

Αυτές είναι οι 3 πιο αγχωτικές στάσεις στο σεξ

Νέα έρευνα σου δείχνει τι είναι καλό να αποφεύγεις στο κρεβάτι.

> SEX ::
18 Ιανουαρίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Το σεξ είναι απόλαυση, και σίγουρα δεν πρέπει να σε κάνει να βαριέσαι. Γι' αυτό και είναι λογικό, ειδικά εκεί μετά από αρκετό καιρό συντροφικότητας, να... ξεσκονίζεις κανένα βιβλίο κάμα σούτρα. Και πολύ καλά κάνεις, βεβαίως, απλά έχε υπόψη σου ότι υπάρχουν μερικές στάσεις οι οποίες δε φαίνεται και να είναι εγγύηση για τον οργασμό. Συγκεκριμένα, παίζει να σε αγχώνουν, και ως γνωστόν το άγχος δε βοηθάει στην απόλαυση.

Το Online Doctor Superdrug έκανε μια σχετική έρευνα, για να σε βοηθήσει. Ρώτησε 1.000 άντρες και γυναίκες  από Ευρώπη και Αμερική. Όλοι τους ήταν σε σχέση.

Τι προέκυψε; Ότι η πιο αγχωτική στάση είναι το όρθιο 69. Συγκεκριμένα, ένα 56,8% των γυναικών και ένα 42,7%  των αντρών, συμφώνησε σε αυτό.

Στη δεύτερη θέση, ήρθε το πρωκτικό σεξ, με 54,5% των γυναικών να λένε ότι αγχώνονται να το δοκιμάσουν, και εξίσου μεγάλο ποσοστό αντρών να λένε ότι τους αγχώνει. Στην τρίτη θέση ήρθε η στάση "Kneeling Wheelbarrow" στάση που φάνηκε εξίσου αγχωτική για άντρες και γυναίκες.  Παρακάτω μπορείς να δεις τις σχετικές εικονίτσες όπως δημοσιεύτηκαν από το  Online Doctor Superdrug, ώστε να σου λυθούν οι όποιες απορίες. 
 

positionss.jpg Ακολούθησε το allyou στο Instagram!