Skip to main content

SEX

Το παιχνίδι της φαντασίωσης: Τρεις τρόποι για να κάνεις τις φαντασιώσεις το αλατοπίπερο στη σεξουαλική σου ζωή

Κράτα σημειώσεις!



Οι περισσότερες φαντασιώσεις μας κρύβονται σε πράγματα που δεν θα θέλαμε στα αλήθεια να δοκιμάσουμε. Το αποτέλεσμά τους ωστόσο στην ερωτική μας ζωή μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά, χαρίζοντάς μας πληθώρα συγκινήσεων. Για να μπορέσεις να ζήσεις λοιπόν όσο πιο απελευθερωμένα τις φαντασιώσεις σου και να ευχαριστηθείς τη σεξουαλική επαφή στο έπακρο υπάρχουν τρία βήματα που οφείλεις να ακολουθήσεις. Να ποια είναι αυτά.

Pixel

Απενοχοποιήσου

Οι φαντασιώσεις όχι μόνο είναι απολύτως υγιείς για μια σχέση αλλά μπορούν και να την αναβαθμίσουν, κάνοντας το ερωτικό παιχνίδι καλύτερο από ποτέ. Σταμάτα λοιπόν να νιώθεις περίεργα και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.

Γκρέμισε πραγματικά τα ταμπού

Πέρα από την απενοχοποίηση που πραγματοποιείται σε πρώτη φάση ως προς τη γενικότερη ιδέα μας για τις φαντασιώσεις, αυτό που πρέπει σε δεύτερο χρόνο να κάνουμε είναι να γκρεμίσουμε ουσιαστικά και τα ταμπού που μπορεί να έχουμε γύρω από αυτές. Αυτό σημαίνει πως αν φαντασιώνεσαι να κάνεις σεξ με άτομα του ίδιου φύλου, πολύ μεγαλύτερους ανθρώπους ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σου προκαλέσει αμηχανία, τότε σταδιακά θα πρέπει να το αγκαλιάσεις και να αποδεχθείς αυτό το κομμάτι του εαυτού σου.

Pixel

Αναζήτησε έμπνευση

Αν τέλος δυσκολεύεσαι αρκετά στο να πλάσεις ιστορίες στο μυαλό σου που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη σεξουαλική σου εμπειρία, μπορείς να αρχίσεις να παρακολουθείς ταινίες ερωτικού περιεχομένου που σίγουρα θα εξάψουν τη φαντασία σου, ή να χαζέψεις αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό! Ακόμα και μια καμπάνια εσωρούχων θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Διαβάστε επίσης

SEX

Μην αφήνετε την ερωτική ικανοποίηση να πέφτει θύμα του τρόπου ζωής σας

Πώς να βάλετε ξανά το σεξ στην καθημερινότητά σας ως ζευγάρι όταν οι ρυθμοί σβήνουν τη φλόγα

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Το πρώτο pregnancy look της Hailey Bieber είναι εμπνευσμένο από μια τάση των zeros που μας έχει μείνει αξέχαστη

Δείτε την εμφάνιση της εγκυμονούσας Hailey Bieber, που μας γυρνά πίσω στον χρόνο

FITNESS

Άσκηση και διατροφή – πριν και μετά τη γυμναστική

Ποιες τροφές σε βοηθάνε την ώρα της προπόνησης