Μόλις αρραβωνιάστηκες; Αυτές είναι οι 3 παγίδες που ΠΡΕΠΕΙ να αποφύγεις - AllYou.gr

Search

Μόλις αρραβωνιάστηκες; Αυτές είναι οι 3 παγίδες που ΠΡΕΠΕΙ να αποφύγεις

Για να πάνε όλα καλά...  

04 Φεβρουαρίου 2016

Η μεγάλη μέρα έφτασε και το δαχτυλίδι του αρραβώνα εφαρμόζει πια τέλεια στο λεπτό σου δάχτυλο. Η εμπειρία μοναδική. Τόσο μοναδική και ξεχωριστή που σε έχει συνεπάρει, βάζοντάς σε σε εγρήγορση. Να ενημερώσεις φίλους, συγγενείς και γνωστούς, να αρχίσεις να ψάχνεις για νυφικό και για αίθουσα δεξιώσεων, να βρεις την κατάλληλη ημερομηνία γάμου.  

Κυλούν άραγε όλα ρολόι ή υπάρχουν παγίδες; Η απάντηση κλίνει προς το νούμερο δύο, γι' αυτό θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή. 

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες; 

1. Η υπερβολική βιασύνη να τα φέρεις εις πέρας όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κι επειδή, όπως λέει η παροιμία, όποιος βιάζεται σκοντάφτει, δημιούργησε μια to-do list και ξεκίνα από τον πρώτο σου στόχο, με συγκεκριμένο και οριοθετημένο budget. 

2. Η έλλειψη πλάνου ως προς το τι ακριβώς θέλεις και ονειρεύεσαι. Πριν, λοιπόν, ασχοληθείς με τα like στη φωτογραφία του αρραβώνα σου, πήγαινε ένα βήμα πίσω και σκέψου... Πώς και πού φαντάζεσαι το γάμο σου; Με ποιους και πόσους καλεσμένους; Βγάλε το πλάνο και βάλε προτεραιότητες. 

3. Νιώθεις ότι είσαι μόνη στη γη χωρίς καμία βοήθεια. Λάθος. Εκτός από το google, υπάρχουν συγγενείς, φίλοι αλλά και επαγγελματίες που μπορούν να σου προσφέρουν την κατάλληλη καθοδήγηση για να τα οργανώσεις όλα όπως τα έχεις φανταστεί. Μη διστάζεις να απευθυνθείς σε αυτούς. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!