Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 πράγματα που πρέπει κάθε ζευγάρι να κάνει το καλοκαίρι στην πόλη

Ερωτευμένοι στην Αθήνα. Μια ταινία με πολλά χαμόγελα και τέλεια πλάνα.



Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, έχεις ξεμείνει - πακέτο με τον καλό σου - στην Αθήνα; Κανένα πρόβλημα. Φυσικά και θα ήταν καλύτερο να κολυμπάς σε καταγάλανα νερά και να ακούς τζιτζίκια αντί για εξατμίσεις, αλλά δεν είναι άσχημα κι εδώ αν το δεις σωστά το πράγμα. Υπάρχουν διάφορα που μπορείς να κάνεις για να περάσετε με τον καλό σου στιγμές αντάξιες με εκείνες των διακοπών. Γιατί τι είναι διακοπές; Χαλαρότητα, γέλιο, ξεκούραση. Να, λοιπόν, μερικές ιδέες:

#1. Μαραθώνιος ταινιών

Γυρίσατε από τη δουλειά και δε ξέρετε τι να κάνετε; Βαλτε κλιματισμό στο τέρμα και επιδοθείτε σε μαραθώνιο ταινιών. Εννοείται ότι οι ταινίες είναι παντός καιρού και όχι μόνο θέμα χειμωνιάτικο. Θα χαλαρώσετε, θα διασκεδάσετε, θα αγκαλιαστείτε (spoiler alert: μπορεί να ακολουθήσει άλλος μαραθώνιος μετά...)


#2. Παραλία με μπύρα

Αν ήσουν σε νησί, πολύ πιθανό κάποιο ηλιοβασίλεμα ή κάποιο ξημέρωμα ή τελοσπάντων κάποια στιγμή της μέρας, να σε έβρισκε αγκαλιά με τον καλό σου στην αμμουδιά, με μια μπύρα στο χέρι. Ε, μάντεψε! Και εντός Αττικής γίνονται αυτά. Μπορεί οι παραλίες να μην είναι ονειρεμένες για μπάνιο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενδείκνυνται για χάζι και άραγμα. Κάντε το! Βάλτε λίγο ρομαντισμό στην θερινή καθημερινότητά σας.

#3. Βουτιές σε πισίνα

Οι πισίνες είναι μέσα στα πόδια σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεσκάσετε ακόμα και μετά τη δουλειά. Υπάρχει και πισίνα που λειτουργεί βράδυ βεβαίως, βεβαίως. Ψάξιμο θέλει και οργάνωση. Καταλαβαίνεις ότι ένα βράδυ στην πισίνα ή έστω ένα απόγευμα, δεν έχει καμία σχέση με ένα βράδυ στον καναπέ που χαζεύετε τηλεόραση...

#4. Σεξ

Ε, ναι. Καλοκαίρι, σημαίνει σεξ. Πάρτε το κάμα σούτρα και ξεκινήστε να παίζετε με αυτό και τα σώματά σας. Ξαφνικά... θα το δεις... δε θα σας νοιάζει που δεν είστε στη Νάξο αλλά στην Κυψέλη.

#5. Παίξτε!

Το παιχνίδι είναι απαραίτητο για να χαλαρώσετε και να σπάσετε τη ρουτίνα και τη μιζέρια που μπορεί να σας πιάνει επειδή ξεμείνατε. Φτιάξτε παζλ, παίξτε ηλεκτρονικό, χαρτιά... οτιδήποτε! 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς μπορεί η τοξική θετικότητα να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου

6 «τοξικά θετικές» συμπεριφορές που καταστρέφουν τις ερωτικές σου σχέσεις χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια