Γιατί χωρίζουμε το καλοκαίρι; - AllYou.gr

Search

Γιατί χωρίζουμε το καλοκαίρι;

6 λόγοι που εξηγούν αυτό το εποχικό φαινόμενο...

04 Αυγούστου 2017

Θα γίνω ρεαλίστρια και θα σου πω ότι εάν σκέφτεσαι να χωρίσεις, κάντο πριν τις διακοπές και μην τις χαλαλίσεις μαζί του. Ένα καλοκαίρι χαμένο, γιατί; 

Σίγουρα όμως υπάρχουν και άλλοι λόγοι που πολλά ζευγάρια ενώ είναι (φαινομενικά) μια χαρά, το καλοκαίρι φτάνουν στο αντίο.


1. Ενώ είσαι ήδη στο νησί καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις διαλέξει την καλύτερη παρέα για να μοιραστείς τις διακοπές σου. Για κάποιο λόγο ο μπάρμαν σου φαίνεται πιο ιδανικός.

2. Είστε συνέχεια μαζί. Συνέχεια. Για πρώτη φορά. Πώς να το αντέξεις; Μάλλον δεν είσαι και τόσο ερωτευμένη όσο νόμιζες στην πόλη. 

3. Εκείνος αποφάσισε να έρθουν μαζί και οι κολλητοί του. Μήπως αυτός ήταν ο τρόπος του για να σου πει ότι δεν τον ικανοποιεί το τετ α τετ;  

4. Ξαφνικά πρέπει να κάνετε πολύ σεξ. Και δεν σας βγαίνει. Μπλοκάρετε και συνειδητοποιείτε ότι ούτε σεξουαλικά ταιριάζετε.

5. Έχετε όλο τον ελεύθερο χρόνο να μιλήσετε, να τσακωθείτε αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι καθόλου γόνιμο τελικά.

6. Σε πιάνει ανασφάλεια όταν εκείνος κοιτάζει άλλες κοπέλες στην παραλία. Δεν του έχεις καθόλου εμπιστοσύνη. Ή μάλλον δεν έχεις καθόλου εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Για αυτό σου είπα στην αρχή, αν είναι να το κάνεις, κάντο πριν επιβιβαστείτε στο καράβι. Έτσι κι αλλιώς η δική σας βάρκα μπάζει από παντού. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητές σου να επιβιώσεις happily ever after.   Ακολούθησε το allyou στο Instagram!