5 μηνύματα που δεν πρέπει να του στείλεις - AllYou.gr

Search

5 μηνύματα που δεν πρέπει να του στείλεις

Όχι, μην πατήσεις "αποστολή".

23 Αυγούστου 2017

Καλά τα μηνύματα, δε λέω. Είναι τέλεια για να στέλνεις άμεσα στον καλό σου αυτό που θες, χωρίς να κρυφακούνε οι γύρω γύρω. Αλλά! Μερικές φορές, δεν είναι η καλύτερη λύση, δε βοηθάει τη σχέση σας η "αποστολή"! Ποιες είναι αυτές οι περιπτώσεις; Πολλές αλλά σίγουρα και οι παρακάτω. Απόφυγέ τις.

#1. Χωρίζουμε

Το μεγαλύτερο θέμα του κόσμου να έχει σκάσει, αν σέβεσαι τον αυτό σου και τις επιλογές σου, πρέπει να ανακοινώσεις την απόφασή σου από κοντά. Κι αν δεν είσαι σίγουρη για την απόφασή σου, σίγουρα δεν πρέπει πάνω στο θυμό σου να πεις κάτι τέτοιο, γιατί μόνο προβλήματα θα φέρει. 

#2. Σ' αγαπάω

Εννοείται πως καθημερινά μια χαρά λύση είναι τα μηνύματα για να του λες ότι τον αγαπάς, αλλά εδώ αναφερόμαστε στην πρώτη εκείνη φορά που θα του μιλήσεις για το πως νιώθεις. Είναι σημαντική στιγμή, μη τη σπαταλήσεις με ένα send.

#3. Γυμνές φωτογραφίες

Όσο και να σου αρέσει αυτό το παιχνίδι, καλό είναι να το ξεχάσεις γιατί αργά ή γρήγορα θα κυκλοφορήσουν αυτές ο πολύ προσωπικές σου φωτογραφίες ή θα της δουν κι άλλοι. 

#4. Συγγνώμη

Έκανες λάθος, μαλώσατε, περίμενε να του ζητήσεις συγγνώμη από κοντά. Είναι πιο άμεσο, πιο αληθινό, πιο ειλικρινές. 

#5. Πέθανε...

Αν είστε μακριά, κάνε ένα κόπο και πάρ' τον έστω ένα τηλέφωνο. Δεν ανακοινώνεις την απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου ή του κατοικίδιου σου με ένα μήνυμα. Ο άλλος δε μπορεί να σε ακούσει, να σου μιλήσει γλυκά, να έχει πιο άμεση επαφή μαζί σου, την ώρα που ξέρει ότι είσαι θλιμμένη.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!