4 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι Α-κα-τά-λλη-λος! - AllYou.gr

Search

4 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι Α-κα-τά-λλη-λος!

Διάβασέ το. Τώρα! 

30 Οκτωβρίου 2014

Τον γνώρισες τυχαία. Συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του ιδανικού άντρα: όμορφος, πετυχημένος, γυμνασμένος, με χιούμορ, κοινωνικός και φιλόδοξος. Είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του, λιώνεις κάθε φορά που τον βλέπεις μπροστά σου. Ως εδώ το ‘χουμε..

Έχεις κάνει το πρώτο βήμα (δικαιολογείται εν μέρει, γιατί έχουν χαθεί οι άντρες – κυνηγοί). Έχει ξεκινήσει το ερωτικό σας παιχνίδι, αλλά κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν τη «σχέση». Ενδίδει σε όλα σου τα πονηρά καλέσματα, όμως η συμπεριφορά του σε προβληματίζει. 

Πώς θα καταλάβεις αν κάτι δεν πάει όντως καλά; Το παρακάτω τεστ, θα σε... ξεμπλέξει!

Φέρε στο μυαλό σου το πρώτο σας ραντεβού. Από τη συζήτηση που είχατε μπορούσες να καταλάβεις πολλά για τον άνθρωπο που βρίσκεται απέναντι σου και να διαβάσεις τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι είναι ακατάλληλος είναι για σένα. Αυτές είναι οι αποδείξεις.... της ακαταλληλότητας. 

Αποδεικτικό στοιχείο Νο1: Μιλάει για τις γυναίκες με προσβλητικά και υποτιμητικά λόγια μπροστά σου. 

Αποδεικτικό στοιχείο Νο2: Δε σε ψάχνει ποτέ, παρά μόνο τις μεταμεσονύκτιες ώρες κι αυτό αν γνωρίζει, ότι είσαι κάπου έξω και διασκεδάζεις, ενώ το μόνο που αναφέρει είναι τα ερωτικά υπονοούμενα. 

Αποδεικτικό στοιχείο Νο3: Μιλάει μπροστά σου για την πρώην του. Οκ, δέχομαι ότι δεν είσαι οπισθοδρομική και μπορείς να ακούσεις τις προσωπικές του εμπειρίες. Σκέψου όμως, πως τις παρουσιάζει. Σίγουρα δεν είναι ότι πιο κομψό να βρίζει ή να κατηγορεί μια πρώην του. 

Αποδεικτικό στοιχείο Νο4: Σου δημιουργεί ανασφάλεια και αμφιβολία. Αν ο τύπος έχει πρόβλημα με το γυναικείο φύλλο, είναι δικό του πρόβλημα. Δεν επιτρέπεται να σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι η μαριονέτα του και να πιστεύει, ότι σου αξίζει κιόλας.

Αν διαβάζεις αυτό το κείμενο, σημαίνει ότι ήδη έχεις δημιουργήσει αμφιβολίες και σκέψεις μέσα σου για τον υποτιθέμενο άντρα των ονείρων σου και ψάχνεις μια δεύτερη άποψη. Συμβουλή: Πάμε γι άλλα!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!