4 πράγματα που δεν χρειάζεται να ξέρει ο νυν για τον πρώην - AllYou.gr

Search

4 πράγματα που δεν χρειάζεται να ξέρει ο νυν για τον πρώην

Το μυστηριώδες παρελθόν σου σού ανήκει.

23 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Ανοίγοντας μια κουβέντα για τον πρώην και την πρώην του, η αλήθεια είναι πως γνωρίζεις καλύτερα τον άλλον, ακόμα κι αν αυτό συμβεί στο πρώτο ραντεβού. 

Άσε που κερδίζεις χρόνο. Εάν, για παράδειγμα, σου πει «Τη χώρισα γιατί φορούσε μίνι», «Ποια νόμιζε ότι ήταν; Εγώ τη γυναίκα τη θέλω σπίτι, δούλα και κυρά», ή «Με ζήλευε γιατί είμαι πολύ ωραίος», έχεις ήδη πιάσει το νόημα και μάλλον έχεις κάνει και νόημα στον σερβιτόρο για τον λογαριασμό.

Η κουβέντα των πρώην αργά ή γρήγορα θα γίνει, απλά καλό είναι να αποκρύψεις ορισμένα πράγματα, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης, όπως:

1. Πόσοι ακριβώς ήταν οι πρώην πριν τον τελευταίο πρώην 
Ο πολύ μεγάλος αριθμός θεωρείται αποκλειστικότητα των αντρών εν έτει 2018, πατέντα που έχουν καθιερώσει οι ίδιοι, και συνήθως φρικτό ψέμα, ενώ ο πολύ μικρός αριθμός θα τον υποψιάσει ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα. Δεν τους πιάνεις πουθενά όμως.   

2. Πόσο θεός/υπέροχος/καταπληκτικός ήταν ο πρώην σου
Σε περίπτωση που ήταν, οκ, μπράβο. Γιατί το έχασες όμως το κελεπούρι; Και πόσο ωραίο και ευγενικό είναι να το λες τώρα στη νέα σου γνωριμία;

3. Τις επιδόσεις του(ς) στο κρεβάτι
Πραγματικά, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να ακούσει τη στιγμή που σε έχει αγκαλιά μετά την πρώτη σας φορά. Εσύ δηλαδή θα ήθελες να μάθεις καυτές λεπτομέρειες από τις προηγούμενες σχέσεις του; Να μπεις στη διαδικασία της σύγκρισης; Δεν νομίζω. 

4. Ότι ακόμα δεν τον έχεις ξεπεράσει
Κοίτα, είμαι μαζί σου γιατί ο έρωτας με έρωτα περνάει. Αλλά αν μου στείλει κανένα μήνυμα, γεια σου μωρό, να ξέρεις, θα τρέξω.

Γιατί αυτό νιώθεις, αυτό σκέφτεσαι, αλλά, βλέπεις, κάποια πράγματα δεν λέγονται.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!