Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι φίλοι μου δεν σ’ αγαπούν, ντρέπομαι που το λέω

Τι γίνεται όταν κολλητή και σύντροφος είναι στα μαχαίρια;



Από τη μέρα που τον γνώρισες, και, οκ, απομακρύνθηκες λίγο από τις παρέες, η κολλητή σου ούτε να τον δει θέλει, ούτε να τον ακούσει.

Pixel
Pixel

Στην αρχή αυτό δεν σε ενοχλούσε καθόλου γιατί ήσουν στον κόσμο σου. Συγκεκριμένα στο τρίτο συννεφάκι αριστερά. Μετά από λίγο καιρό όμως η συμπεριφορά της άρχισε να σε πληγώνει. Και από τη μεριά του όμως τα πράγματα δεν τα έλεγες και φιλικά. 

Και εσύ στη μέση. Ανάμεσα στην καλύτερή σου φίλη και στον έρωτα της ζωής σου. 

Είναι ωραίο οι φίλοι σου να εγκρίνουν τη σχέση σου, καθώς νιώθεις όμορφα με αυτό, αλλά επίσης διευκολύνει και την καθημερινότητα και την κοινωνικότητά σας ως ζευγάρι. 

Τι γίνεται όμως όταν συμβαίνει το αντίθετο; Σίγουρα δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή συντρόφου η έγκριση της φίλης σου. Μήπως όμως έχει κάποιο λόγο για αυτή την αντιπάθεια; Μήπως ζηλεύει; Ίσως την έχεις κάνει στην άκρη και δεν ξέρει πώς να στο πει; Τι καλύτερο από μια ανοιχτή κουβέντα μαζί της!

Εάν η κουβέντα δεν οδηγήσει κάπου, μην την πιέσεις ή την παρακαλέσεις να συμπαθήσει τον καλό σου. Αρκεί να κρατάνε τα τυπικά μεταξύ τους, τα προσχήματα. 

Επιπλέον, σε καμία περίπτωση μην μεταφέρεις τη γνώμη ή τα σχόλια του ενός προς τον άλλον γιατί έτσι ρίχνεις λάδι στη φωτιά και φυσικά μην μεταφέρεις ψευδή σχόλια ή χαιρετίσματα για να φτιάξεις την κατάσταση.   

Αυτό που πρέπει να πετύχεις είναι να διατηρήσεις τη φιλία σου αλλά και τη σχέση σου κρατώντας τις ισορροπίες. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο κυρίως όταν υπάρχει ειλικρίνεια.   

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

Προτεινόμενα

FOOD

5 τροφές που είναι γεμάτες με ηλεκτρολύτες, σύμφωνα με τους διαιτολόγους

Οι ηλεκτρολύτες δεν βρίσκονται μόνο στα αθλητικά ποτά. Μπορείτε να τους πάρετε και από πολλές θρεπτικές τροφές. 

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του