Οι 4 πίστες για να τερματίσεις το παιχνίδι των σχέσων - AllYou.gr

Search

Οι 4 πίστες για να τερματίσεις το παιχνίδι των σχέσων

Γιατί ο έρωτας δεν γίνεται πάντα αγάπη;

22 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

 
 Όταν είσαι ερωτευμένη δεν ακούγεται καθόλου ωραίο το ότι ο έρωτας κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει. Ουσιαστικά δεν το πιστεύεις. Κι όμως συμβαίνει. Γιατί εάν διαρκούσε για πάντα δεν θα ήταν έρωτας, σωστά; 

Τι συμβαίνει όμως σε μια ιδανική σχέση; Ποια στάδια πρέπει να περάσεις για να βιώσεις την αληθινή αγάπη;

1. Στην αρχή, πετάς στα σύννεφα. Μόλις έχετε γνωριστεί και όλα είναι απλά τέλεια. Εσύ τέλεια, εκείνος τέλειος. Καταπληκτικά. 

2. Λίγο μετά, αρχίζεις να σχεδιάζεις το μέλλον σου μαζί του και σταδιακά αρχίζετε να καταλαβαίνετε ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου. Θέλει χρόνο και τριβή αυτό. 

3. Κάποια στιγμή, σε πιάνει μια βαρεμάρα και κάποια ελαττώματά του αρχίζουν να στην δίνουν απίστευτα. Νομίζεις ότι θα τον αλλάξεις. Πάντα το ίδιο λάθος εμείς οι γυναίκες... 

4. Νιώθεις ότι αυτή η σχέση, με τα θετικά και τα αρνητικά της όπως όλες οι σχέσεις εξάλλου, σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Είναι η στιγμή που βιώνεις την αληθινή αγάπη. Η στιγμή που ο έρωτας έχει μετουσιωθεί σε αγάπη. 

Θέλει λίγη υπομονή, επιμονή και καλή διάθεση για να περάσεις όλες τις πίστες. Και αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον game της ζωής σου. Τερμάτισέ το.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!