5 μύθοι για το πρώτο ραντεβού - AllYou.gr

Search

5 μύθοι για το πρώτο ραντεβού

Όχι άλλα κλισέ που μπλοκάρουν την ευτυχία σου.

23 Μαϊου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Τι άγχος και αυτό. Να βγαίνεις μαζί του για πρώτη φορά και να πρέπει να το συζητάς μία βδομάδα με τις κολλητές σου. Τι να κάνεις, τι να μην κάνεις, τι να πεις, πώς να το πεις, και φυσικά τι θα βάλεις. Και τι θα βγάλεις, εάν προκύψει και αυτό.

Κλισέ, άπειρα κλισέ κυκλοφορούν στις γυναικοπαρέες σχετικά με το περίφημο πρώτο ραντεβού, τι ισχύει όμως;

1. Εάν πάει καλά το πρώτο ραντεβού, έχεις βρει τον ιδανικό άντρα

Πολλές τα πήγαμε επιεικώς χάλια στο πρώτο ραντεβού, αυτό όμως δεν μας εμπόδισε από το να ξαναβγούμε με το ίδιο αγόρι, και τελικά να γίνει το αγόρι της ζωής μας. 

2. Εάν πάτε σε ρεστοράν, πάρε κάτι ελαφρύ

Εάν δεν πεινάς και το στομάχι σου είναι κόμπος, ναι. Εάν όμως πεινάς, γιατί να μην απολαύσεις το φαγητό σου, είτε είναι γκουρμέ είτε σουβλάκια; Το πώς και το τι τρως είναι μια ένδειξη για το εάν ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή γενικά.

3. Είστε διαφορετικοί; Θα τα βρείτε σίγουρα

Τα ετερώνυμα έλκονται, οι διαφορετικοί όμως άνθρωποι γίνονται αληθινά ευτυχισμένοι μαζί; Είναι θέμα χημείας και τύχης. 

4. Να είσαι συγκρατημένη

Σοβαρή, να μην χαζογελάς, να μην του δείξεις ότι σου αρέσει, να το παίξεις λίγο δύσκολη. Οκ. Μόλις θα του έχεις περάσει το μήνυμα ότι είσαι μια αγέλαστη που προφανώς δεν περνάει καλά μαζί του. Γιατί να υποκρίνεσαι; Κανένας λόγος δεν υπάρχει.

5. Μην τον πάρεις τηλέφωνο μετά

Εάν πεθαίνεις να του στείλεις ένα sms, ή να τον πάρεις τηλέφωνο, κάντο. Αν και μεταξύ μας, εμένα αυτό το κλισέ που θέλει το αγόρι να καλεί το κορίτσι την επόμενη μέρα, πολύ μου αρέσει.   Ακολούθησε το allyou στο Instagram!