Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μήπως ο τύπος που σου αρέσει είναι εντελώς αναξιόπιστος;

10 σημάδια που δείχνουν ότι δεν θα μπορείς ποτέ να βασιστείς σε αυτόν



Στο ταξίδι κάθε γυναίκας, υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος που αναδύεται από το χρόνο και την ώρα, και αυτός είναι ο αναξιόπιστος. Φαίνεται εντάξει στην αρχή – και άτομο που ξέρει να διασκεδάζει και να περνάει καλά. Ωστόσο, σύντομα συνειδητοποιείς ότι είναι βασικά ο χειρότερος και δεν θέλεις να έχεις καμία σχέση μαζί του. Εδώ είναι 10 σημάδια ότι είναι μεγάλος μπελάς και το μόνο που θα κάνει είναι να σπαταλήσει τον χρόνο σου.

Οι συναντήσεις σας δεν είναι ποτέ σταθερές.

Όταν προτείνεις σε έναν αναξιόπιστο τύπο να βγείτε για δείπνο την Παρασκευή το βράδυ, δεν πρόκειται να ανταποκριθεί με πολύ θετικό τρόπο. Ούτε όμως πρόκειται να σε κλείσει. Θα συμπεριφερθεί κάπως έτσι λέγοντάς σου ότι ακούγεται καλό, αλλά θα πρέπει να σε ενημερώσει αργότερα. Ο αφερέγγυος τύπος δεν θα κάνει ποτέ ένα σταθερό σχέδιο για να τηρήσει στη ζωή του. Πάντα συμπεριφέρεται σαν να έχει τόσα πολλά, που δύσκολα το αντέχει.

Ξαναπρογραμματίζει περισσότερο παρά κρατά σχέδια.

Δεν είναι τρελό να περιμένεις από έναν άντρα να βγει μαζί σου όταν λέει ότι θα το κάνει. Εάν ο τύπος που βλέπεις επαναπρογραμματίζει συχνά τα ραντεβού σας, ξέρεις ήδη ότι δεν είναι ωραίο. Πώς υποτίθεται ότι θα βγεις ραντεβού με κάποιον αν δεν βρει ποτέ χρόνο για σένα; Σύντομη απάντηση: δεν μπορείς και δεν πρέπει να περιμένεις.

Φαίνεται πάντα αγχωμένος.

Είναι αδύνατο να περιμένεις από κάποιον να μην έχει καθόλου άγχος, γιατί ας το παραδεχτούμε, η ζωή είναι αγχωτική τις περισσότερες φορές. Αλλά όταν βγαίνεις ραντεβού με έναν άντρα που δείχνει μονίμως αγχωμένος και φαίνεται να ανησυχεί για κάτι, αυτό είναι σημάδι ότι δεν χειρίζεται τη ζωή του πολύ καλά. Και είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία.

Έχει πειστικές δικαιολογίες.

Οι αναξιόπιστοι είναι πολύ καλοί στο να βρίσκουν λόγους για τους οποίους δεν μπορούν να σε δουν και θα σε κάνει να τον πιστεύεις κάθε φορά. Είχε απίστευτη δουλειά στο γραφείο και χρειάζεται ένα βράδυ άδεια. Θέλει να είναι σε φόρμα και αυτή είναι η μόνη φορά που μπορεί να πάει στο γυμναστήριο. Ο αδερφός του τον επισκέπτεται ξαφνικά από μακριά. Τελικά, θα συνειδητοποιήσεις ότι μόνο και μόνο επειδή κάποιος έχει κάπως νόμιμες δικαιολογίες δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις αποδεχτείς. Χρειάζεσαι έναν άντρα που κάνει να σχέδια και να τα πραγματοποιεί. Τέλος.

Δεν τον νοιάζει τίποτα.

Στην αρχή, ο τύπος αυτός είναι πραγματικά ελκυστικός επειδή απέχει πολύ από τους κολλημένους επαγγελματικούς τύπους με τους οποίους έχετε βγει στο παρελθόν. Ωστόσο δεν αργείς να καταλάβεις ότι το γεγονός ότι δεν έχει στόχους και προτεραιότητες είναι πολύ κακό. Θέλεις κάποιον που να νοιάζεται για τη ζωή και το τι κάνει εδώ, και αυτός ο τύπος δεν δείχνει να έχει αυτή τη φιλοσοφία.

Σε βάζει πάντα δεύτερη.

Μπορεί να μη συνειδητοποιείς ότι ο νέος σου φίλος έχει τάσεις αφερεγγυότητας, αλλά θα αρχίσεις να το διαπιστώνεις όταν θα δίνει προτεραιότητα σε οτιδήποτε άλλο εκτός από σένα. Και τότε θα εκνευριστείς αρκετά.

Σε χειραγωγεί συναισθηματικά.

Σίγουρα, πιστεύεις ότι αυτός ο τύπος είναι εντελώς ακίνδυνος γιατί έτσι εμφανίζεται αυτό το είδος ανθρώπου όταν το συναντάς για πρώτη φορά. Μετά αρχίζει να σε χειραγωγεί συναισθηματικά και να μπαίνει κάτω από το δέρμα σου. Δεν θέλεις να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει; Δεν θέλεις να αντιμετωπίσει τα επίπεδα άγχους του; Δεν πιστεύεις ότι πρέπει να περνά χρόνο με την οικογένειά του; Ναι, συμφωνείς με όλα αυτά… αλλά δεν νομίζεις ότι χρειάζεται να τα αφήνει όλα αυτά να τον εμποδίζουν από το να περνάει χρόνο μαζί σου.

Σε κάνει να αγχώνεσαι.

Δυστυχώς, η ανήσυχη προσωπικότητά του θα σας αγχώσει και σένα. Κανείς δεν πρέπει να σε κάνει να συμμετέις τόσο πολύ στο πώς σκέφτεται και αισθάνεται ώστε να αναλαμβάνεις μέρος από το άγχος και τα αρνητικά του συναισθήματα. Δεν το χρειάζεσαι και δεν είναι δίκαιο.

Δεν δεσμεύεται ποτέ.

Αυτός ο τύπος δεν δεσμεύεται ποτέ σε τίποτα στη ζωή του, και αυτό είναι εξαιρετικά ελκυστικό. Μάλλον έχει πολλά πράγματα που συμβαίνουν, αλλά δεν βάζει το 100% του εαυτού του σε κανένα από αυτά. Η αλήθεια είναι ότι αν ένας άντρας μετά βίας μπορεί να δεσμευτεί να κρατήσει ένα ραντεβού για ποτό, δεν πρόκειται να δεσμευτεί μαζί σου, τελεία.

Έχει μεγάλες ιδέες.

Κάποτε θα ανοίξει τη δική του εταιρεία. Θα ταξιδέψει στον κόσμο. Θα είσαι καλεσμένη στο επόμενο πάρτι του. Όχι, τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει, γιατί οι αναξιόπιστοι τύποι ζουν μόνο τη στιγμή. Μέχρι να έρθει το αύριο, είναι ήδη στο επόμενο πράγμα επειδή έχουν ήδη χάσει το ενδιαφέρον τους. Μην αφήνεις κάποιον να χάσει το ενδιαφέρον του για εσάς. Ο τύπος που είναι το απόλυτο και εντελώς αντίθετο του αναξιόπιστου; Σίγουρα αξίζει να τον περιμένεις.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της