Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Με αντιπαθεί ή με γουστάρει;

4 τρόποι να καταλάβεις ότι κάποιος σε αντιπαθεί



Καμιά φορά, όσες προσπάθειες και να καταβάλουμε για να γίνουμε αρεστοί και αγαπητοί, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που δεν πρόκειται να μας συμπαθήσουν ό,τι και να κάνουμε. Την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προβληματιζόμαστε, καθώς δεν είμαστε τελείως σίγουροι για το αν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μας συμπαθεί ή όχι. Παρακάτω θα βρεις 4 βασικά σημάδια που θα σου δώσουν την απάντηση την επόμενη φορά που θα βρεθείς αντιμέτωπη με το παραπάνω ερώτημα. 

1. Το πώς σε κοιτάει: Το ότι δεν σου χαμογελάει ποτέ ή αποφεύγει να σε κοιτάξει στα μάτια μόνο τυχαίο δεν είναι. Μάλλον δεν είσαι ο τύπος του.

2. Σε κατηγορεί: Αν ανακάλυψες ότι σε κατηγορεί συνέχεια για οτιδήποτε συμβαίνει, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Αν μάλιστα στην πραγματικότητα είσαι αθώα τις περισσότερες από αυτές, τότε ήρθε η ώρα να πάρεις τα μέτρα σας.

3. Δεν θέλει να βγει μαζί σου: Eσύ έχεις όλη την καλή διάθεση να βγεις μαζί του ώστε να γνωριστείτε καλύτερα κι αυτός έχει πάντα μια έτοιμη δικαιολογία. Να ξέρεις ότι όποτε ακούς πολλά όχι μαζεμένα, κάτι... βρωμάει στην υπόθεση. 

4. Μαθαίνεις ότι σε κουτσομπολεύει: Κοινοί σας γνωστοί έρχονται και σου λένε ότι σε ψιλοκοροϊδεύει πίσω από την πλάτη σου. Και όχι, μην σκεφτείς πως το κάνει γιατί κατά βάθος σε αγαπάει.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;