4 τρόποι να καταλάβεις ότι κάποιος σε αντιπαθεί - AllYou.gr

Search

4 τρόποι να καταλάβεις ότι κάποιος σε αντιπαθεί

Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους..

16 Μαϊου 2015

Καμιά φορά, όσες προσπάθειες και να καταβάλουμε για να γίνουμε αρεστοί και αγαπητοί, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που δεν πρόκειται να μας συμπαθήσουν ό,τι και να κάνουμε. Την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προβληματιζόμαστε, καθώς δεν είμαστε τελείως σίγουροι για το αν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μας συμπαθεί ή όχι. Παρακάτω θα βρεις 4 βασικά σημάδια που θα σου δώσουν την απάντηση την επόμενη φορά που θα βρεθείς αντιμέτωπη με το παραπάνω ερώτημα. 

1. Το πώς σε κοιτάει: Το ότι δεν σου χαμογελάει ποτέ ή αποφεύγει να σε κοιτάξει στα μάτια μόνο τυχαίο δεν είναι. Μάλλον δεν είσαι ο τύπος του.

2. Σε κατηγορεί: Αν ανακάλυψες ότι σε κατηγορεί συνέχεια για οτιδήποτε συμβαίνει, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Αν μάλιστα στην πραγματικότητα είσαι αθώα τις περισσότερες από αυτές, τότε ήρθε η ώρα να πάρεις τα μέτρα σας.

3. Δεν θέλει να βγει μαζί σου: Eσύ έχεις όλη την καλή διάθεση να βγεις μαζί του ώστε να γνωριστείτε καλύτερα κι αυτός έχει πάντα μια έτοιμη δικαιολογία. Να ξέρεις ότι όποτε ακούς πολλά όχι μαζεμένα, κάτι... βρωμάει στην υπόθεση. 

4. Μαθαίνεις ότι σε κουτσομπολεύει: Κοινοί σας γνωστοί έρχονται και σου λένε ότι σε ψιλοκοροϊδεύει πίσω από την πλάτη σου. Και όχι, μην σκεφτείς πως το κάνει γιατί κατά βάθος σε αγαπάει.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΑΣΚΗΣΗ

6 σημάδια ότι πρέπει να γυμνάζεσαι περισσότερο

Το σώμα σου φωνάζει ότι θέλει γυμναστική. Το ακούς;
DO IT YOURSELF

3 tips για να έχεις όμορφο ύπνο

Απλές συμβουλές για να ξυπνήσεις φρέσκια και ξεκούραστη.
DO IT YOURSELF

Να τι θα φορέσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο

Ακόμη και αν ο καιρός γράφει… μείον, εσύ θα είσαι in style!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τελικά υπάρχουν τρόφιμα με αρνητικές θερμίδες;

Ώρα να μάθεις αν όντως υπάρχουν τρόφιμα που αποδίδουν λιγότερες θερμίδες από αυτές που δαπανά ο οργανισμός για την πέψη τους.
FASHION TRENDS

Αυτή η τάση είναι η πιο chic εναλλακτική του νυφικού φορέματος

Γιατί μια λευκή ολόσωμη φόρμα πρέπει να είναι το ρούχο που θα φορέσεις την ημέρα του γάμου σου!
ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

"Καλησπέρα από το Χαλέπι. Διαβάζω για να ξεχάσω τον πόλεμο"

Η Bana Alabed είναι 7 χρονών και μαζί με τη μητέρα της, διατηρεί έναν από τους πιο καθηλωτικούς λογαριασμούς στο Twitter.