4 τρόποι να καταλάβεις ότι κάποιος σε αντιπαθεί - AllYou.gr

Search

4 τρόποι να καταλάβεις ότι κάποιος σε αντιπαθεί

Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους..

16 Μαϊου 2015

Καμιά φορά, όσες προσπάθειες και να καταβάλουμε για να γίνουμε αρεστοί και αγαπητοί, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που δεν πρόκειται να μας συμπαθήσουν ό,τι και να κάνουμε. Την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προβληματιζόμαστε, καθώς δεν είμαστε τελείως σίγουροι για το αν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μας συμπαθεί ή όχι. Παρακάτω θα βρεις 4 βασικά σημάδια που θα σου δώσουν την απάντηση την επόμενη φορά που θα βρεθείς αντιμέτωπη με το παραπάνω ερώτημα. 

1. Το πώς σε κοιτάει: Το ότι δεν σου χαμογελάει ποτέ ή αποφεύγει να σε κοιτάξει στα μάτια μόνο τυχαίο δεν είναι. Μάλλον δεν είσαι ο τύπος του.

2. Σε κατηγορεί: Αν ανακάλυψες ότι σε κατηγορεί συνέχεια για οτιδήποτε συμβαίνει, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Αν μάλιστα στην πραγματικότητα είσαι αθώα τις περισσότερες από αυτές, τότε ήρθε η ώρα να πάρεις τα μέτρα σας.

3. Δεν θέλει να βγει μαζί σου: Eσύ έχεις όλη την καλή διάθεση να βγεις μαζί του ώστε να γνωριστείτε καλύτερα κι αυτός έχει πάντα μια έτοιμη δικαιολογία. Να ξέρεις ότι όποτε ακούς πολλά όχι μαζεμένα, κάτι... βρωμάει στην υπόθεση. 

4. Μαθαίνεις ότι σε κουτσομπολεύει: Κοινοί σας γνωστοί έρχονται και σου λένε ότι σε ψιλοκοροϊδεύει πίσω από την πλάτη σου. Και όχι, μην σκεφτείς πως το κάνει γιατί κατά βάθος σε αγαπάει.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!