Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς δείχνει το Lip Stunna της Fenty Beauty σε όλα τα δέρματα;

Η Rihanna ισχυρίζεται ότι δημιούργησε το απόλυτο κόκκινο κραγιόν. Ισχύει όμως;


Κέλλυ Νόβακ

H Rihanna με το beauty brand της Fenty Beauty που λάνσαρε πριν λίγους μήνες, κατάφερε να σπάσει πολλούς κανόνες στα θέματα της βιομηχανίας της ομορφιάς. Μέχρι πριν, κανένα brand δεν είχε δημιουργήσει τόσες πολλές, διαφορετικές αποχρώσεις foundation (το brand έχει 40!) κάτι που σημαίνει ότι μία γυναίκα μπορεί πραγματικά να βρει την κατάλληλη απόχρωσή, με βάση την τονικότητα του δέρματός της.

Πέρα από το σημαντικό αυτό λανσάρισμα, η RiRi δημιουργήσε –όπως το αποκαλεί- και το «απόλυτο κόκκινο». Μία απόχρωση κόκκινου κραγιόν που ταιριάζει σε όλες. Σε όλες όμως! Είτε έχεις σκουρόχρωση επιδερμίδα, ανοιχτόχρωμη, σταρένια κ.ο.κ., το Lip Stunna Lip Paint (το όνομά του), ταιριάζει και σε εσένα και σε εμένα και στην κολλητή σου και πάει λέγοντας.

Ισχύει όμως αυτό; Όντως η Rihanna και οι συνεργάτες της κατάφεραν κάτι τέτοιο; Απ’ ότι καταλαβαίνουμε από το παρακάτω «τεστ» και κυρίως από τις κριτικές ειδικών αλλά και γυναικών που το έχουν δοκιμάσει, όντως αυτό είναι το «απόλυτο κόκκινο».

https://www.instagram.com/p/BbXj2MSj5QZ/?taken-by=badgalriri

Πολλές γυναίκες και experts αναφέρουν ότι η φόρμουλα του προσφέρει άψογη και εύκολη εφαρμογή, ότι δεν στεγνώνει, όπως άλλα ματ κραγιόν, κρατώντας ενυδατωμένα τα χείλη, ενώ μένει σταθερό μέχρι και 12 ώρες.

Είναι λοιπόν, αυτό το τέλειο κόκκινο κραγιόν; Στην Ελλάδα δεν έχει γίνει επίσημη διανομή των προϊόντων Fenty Beauty ακόμη, αλλά μπορείς να τα προμηθευτείς online (FentyBeauty.com). Ίσως αξίζει να δοκιμάσουμε και εμείς, το Lip Stunna!

Οι εργαζόμενες του Popsugar πάντως το δοκίμασαν και δείχνει άψογο σε όλες!
 

6women_try_lipstunna_01.JPG6women_try_lipstunna_02.JPG6women_try_lipstunna_03.JPG6women_try_lipstunna_04.jpg6women_try_lipstunna_05.JPG6women_try_lipstunna_06.JPG

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;