Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

7 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σου

Τα must-have προϊόντα του Οκτωβρίου.


Κέλλυ Νόβακ

Γεια σου. Με λένε Κέλλυ και είμαι… «λουσού». Ναι, είναι γεγονός. Μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Πώς να το κάνουμε; Γι’ αυτό και στο μπάνιο μου, δεν λείπουν ποτέ κάποια προϊόντα ομορφιάς που με βοηθάνε να έχω ωραία μαλλιά και άψογη και ενυδατωμένη επιδερμίδα (και σώμα)!

Αυτά που δεν λείπουν αυτό τον μήνα από το μπάνιο μου (και που δεν θα «φύγουν» για την υπόλοιπη σεζόν) είναι τα παρακάτω. Είναι τα must-haves προϊόντα ομορφιάς για το σώμα, την επιδερμίδα και τα μαλλιά!

Ποια είναι αυτά όμως;

Bumble and bumble Scalp Detox

6octobermusthaves_01.jpg

Tο δροσερό με μικρο-φυσαλίδες βάλσαμο που περιέχει ο αφρός αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής και αφαιρεί αμέσως τη λιπαρότητα και τα κατάλοιπα ρύπων και styling.

B-Earth, Body Butter Passion

6octobermusthaves_02.jpg

Το κρεμώδες, απολαυστικό βούτυρο σώματος PASSION είναι εμπλουτισμένο με δραστικά εκχυλίσματα απο βαλσαμόχορτο, και αγγούρι τα οποία καταπραΰνουν και προστατεύουν από τη γήρανση. Η δύναμη της σειράς Passion συμπληρώνεται από την σεντέλα, ένα βότανό με ισχυρή δράση κατά της καταστροφής του κολλαγόνου.

La Mer, Crème de la Mer

6octobermusthaves_03.jpg

Η θρυλική Crème de la Mer γεννήθηκε από τη θάλασσα για να μεταμορφώσει το δέρμα σας. Η σφριγηλότητα επανέρχεται, οι γραμμές, οι ρυτίδες και η εμφάνιση των πόρων μειώνονται, η επιδερμίδα σας γίνεται άμεσα πιο νεανική. Ακόμα και οι πιο ξηρές επιδερμίδες αναζωογονούνται, ενώ η θεραπευτική δύναμη του Miracle Broth™ αποκαθιστά την υγρασία και ανακουφίζει και τις ευαισθησίες του δέρματος σας, αποκαθιστώντας την επιθυμητή λάμψη.

OSiS+ Fab Foam

  6octobermusthaves_004.jpg

Mια κλασική mousse κρατήματος για αποτελέσματα με υπέροχη υφή, ιδανικό για beach volume looks. Χαρακτηριστικά: Ευέλικτο κράτημα, φυσική λάμψη, προστατεύει ενάντια στη φθορά από το πιστολάκι, η φόρμουλά του δεν κολλάει στα μαλλιά, τέλειο για φινίρισμα με μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και πιστολάκι.

CeraVe Foaming Cleanser

6octobermusthaves_005.jpg

Gel καθαρισμού για κανονικό έως λιπαρό δέρμα. Καθαρίζει και απομακρύνει τη λιπαρότητα από πρόσωπο και σώμα χωρίς να διαταράσσει τον επιδερμιδικό φραγμό.

Caudalie Blemish Control Infusion Serum

6octobermusthaves_006.jpg

Εξαιρετικά συμπυκνωμένος σε συστατικά φυσικής προέλευσης, ο ορός προσφέρει απολεπιστική και αποφρακτική δράση για τη μείωση των ατελειών, με σαλικυλικό οξύ και ένα νέο πατενταρισμένο σύμπλοκο. Το βιολογικό απόσταγμα τριαντάφυλλου ελέγχει το σμήγμα και περιορίζει την οξείδωσή του, ενώ το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η ανάλαφρη υφή του το κάνει αδιόρατο, καθώς λιώνει μόλις απλωθεί στο δέρμα. Χρησιμοποιείτε τον πρωί και βράδυ, μόνο στο πρόσωπο, μετά τη λοσιόν. Για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, περιμένετε ένα λεπτό μετά την εφαρμογή για να απορροφηθεί πριν απλώσετε τη κρέμα.

By Kilian Gold Knight Eau De Parfum

6octobermusthaves_07.jpg

Κομψό, τολμηρό, αποπλανητικό, λαμπερό. Εμπνευσμένο από το κομψό, χρυσό chevalier που συναντάμε στον πίνακα του Klimt τo 1902, Zωφόρος του Beethoven, το Gold Knight μετουσιώνει την αντίθεση μεταξύ του εθιστικού αισθησιασμού από πατσουλί, της ζωηρής λάμψης από περγαμόντο και της ζεστής, χρυσαφένιας αίσθησης από βανίλια και γλυκάνισο. Όπως σημειώνει και ο Pascal Gaurin, αρωματοποιός του αρώματος : “ το Gold Knight συνδυάζει άψογα ερωτισμό και πολυτέλεια, αποτελώντας μία απαστράπτουσα δόση αισθησιασμού και ποιότητας".

Κεντρική φωτό: Roberto Delgado Webb / Unsplash

 

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει