Skip to main content

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου



Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για ανανέωση, τόσο της διάθεσής μας όσο και των προϊόντων που χρησιμοποιούμε καθημερινά για τη φροντίδα και την εμφάνισή μας. Ακολουθούν 6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου, που θα ομορφύνουν το boudoir σου.

Glow Recipe

Watermelon Glow - Φροντίδα Νύχτας AHA

€ 39,95

Μια από τις πιο hot αφίξεις στην οικογένεια των Sephora, τα Glow Recipe έφτασαν και στην Ελλάδα και η πρόταση του AllYou δεν είναι άλλη από τη μάσκα νύχτας της εταιρίας, για απαλή απολέπιση, ενυδάτωση και ορατή λάμψη. Με ένα ισχυρό σύμπλεγμα AHA, εξασφαλίζει πιο λείο και σφριγηλό δέρμα.

Molton Brown

Graceful Apricot & Fresia Bath & Shower Gel

€ 26,50

Ένα ολοκαίνουριο λουλουδάτο μα και φρουτώδες Bath & Shower Gel από τον μαιτρ του είδους, Molton Brown, εμπνευσμένο από έναν περίπατο σ' έναν κήπο στην Αγγλία. Με αρωματικές νότες βερίκοκου, αναζωογονητικής φρέζιας και απαλού musk, φέρνει την άνοιξη στο πρωινό μας μπάνιο και ανεβάζει τη διάθεση.

Issey Miyake

L'Eau d'Issey Solar Violet Eau de Toilette Intense

€ 101,42

Ο οίκος Issey Miyake παρουσιάζει ακόμη μια προσθήκη στη μεγάλη αρωματική του οικογένεια, το L'Eau d'Issey Solar Violet Eau de Toilette Intense. Σε αυτό, το νερό συναντά την ύλη υπό το φως της άνοιξης, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά τη θερμότητα με τη φρεσκάδα και την κομψότητα με το πάθος, σε ένα μοντέρνο άρωμα με βάση τη βιολέτα αλλά και γεμάτο αντιθέσεις.

The Inkey List

Bio-Active Ceramide Repairing and Plumping Moisturizer

€ 19,95

Η Inkey List, βασίλισσα του affordable skincare, λέει «ναι» στα βιο-ενεργά κεραμίδια, παρουσιάζοντας μια νέα ενυδατική κρέμα προσώπου για την αντιμετώπιση των ορατών σημείων γήρανσης του δέρματος. ​Υπόσχεται μέχρι και 4 φορές ορατή ελάττωση των ραβδωτών γραμμών και των ρυτίδων, παρέχοντας ταυτόχρονα πολυεπίπεδη υποστήριξη για ενίσχυση του φραγμού του δέρματος, ενυδάτωση 24 ωρών και επιτάχυνση της ορατής ανανέωσης του δέρματος.

Laneige

Bouncy & Firm Sleeping Mask - Μάσκα νύχτας για Σύσφιξη και Αναζωογόνηση

€ 36,95

Ακόμη μια μάσκα νύχτας από τα εργαστήρια της Laneige, που ενυδατώνει, γεμίζει και συσφίγγει το δέρμα για μια αναζωογονητική λάμψη το επόμενο πρωί. Στη σύνθεσή της περιλαμβάνεται σύμπλεγμα παιώνιας-κολλαγόνου 7,25%, που μιμείται τις κάψουλες κεραμιδίου για καλύτερη ενυδάτωση, αλλά και λύμα προβιοτικού που βοηθά το μικροβίωμα του δέρματος για πιο υγιή όψη

Haus Labs by Lady Gaga

Bio-Radiant Gel-Powder Highlighter - Highlighter με ζυμωμένη άρνικα

€ 47,50

Τα Haus Labs by Lady Gaga προσγειώνονται στην Ελλάδα (και αυτά αποκλειστικά στα Sephora), και star της συλλογής δεν θα μπορούσε να μην είναι η το gel-powder highlighter της. Μια καινοτόμος, πούδρα για λάμψη, εμποτισμένη με συστατικά περιποίησης (ζυμωμένη άρνικα + εκχύλισμα από Actinidia polygama), που λιώνει στο δέρμα για να του δώσει μια φωτεινή και διαυγή λάμψη με διάρκεια. Είναι επίσης vegan και δεν περιέχει ταλκ.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της