Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά



ΚΡΙΟΣ: Όταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Η εφαρμογή των συμβουλών σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσει λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη βρίσκει δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λύστε έγκαιρα κάποιες διαφωνίες, καθώς πρέπει να γίνετε πιο ξεκάθαροι στις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε μια συζήτηση με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα λυθούν παλιά προβλήματα. Καλός ο αυθορμητισμός σας αλλά δεν βοηθάει πάντα για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΛΕΩΝ: Για να αλλάξει ριζικά η διάθεσή σας πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Χειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις με επιφυλακτικότητα και μην πιστεύετε ό,τι ακούτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά και δοκιμάστε καινούριες μεθόδους. Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας, για να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά. Κάντε πράγματα που δεν συνηθίζατε, για να ταράξετε λίγο τη στασιμότητα που υπάρχει στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους. Οι διπλωματικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι αρκετά σημαντικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι απαιτήσεις των γύρων σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε. Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες. Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να στεφθείτε νικητές θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού. Είναι πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία.

ΙΧΘΥΣ: Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί δεν σας βοηθούν να φτάσετε εκεί που θέλετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Βράζει από μέσα του, το εκφράζει εύκολα ή η ζήλια δεν είναι του στιλ του; Μια βόλτα στα άστρα έχει τις απαντήσεις…

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς να είσαι πιο ευτυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ρωτήσαμε τι λένε τα άστρα για το πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Βράζει από μέσα του, το εκφράζει εύκολα ή η ζήλια δεν είναι του στιλ του; Μια βόλτα στα άστρα έχει τις απαντήσεις…

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 τρόποι για να αποφορτίσεις/αδειάσεις το μυαλό σου

Αν μάθεις να ξεφορτώνεσαι τη νοητική σαβούρα, θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη χρησιμοποιώντας αυτά τα ισχυρά, αλλά απλά εργαλεία