Skip to main content

BEAUTY NEWS

ΑΥΤΟ το προϊόν χρησιμοποιούν οι Αγγλίδες για να μαυρίσουν

Hint: Μπορείς ΚΑΙ να το πιεις! 


Κέλλυ Νόβακ

Νόμιζα ότι τα είχα δει και τα είχα ακούσει όλα στον κόσμο της ομορφιάς, αλλά απ’ ότι φαίνεται έχω (κι εγώ και συ) πολλά ακόμη να δω… Το καλοκαίρι, το μαύρισμα για μια γυναίκα είναι ό,τι και το αλάτι για την θάλασσα: Χωρίς αυτό, δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε το ίδιο τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Και ενώ είμαι υπέρ του να κάνουμε ότι μπορούμε για να αποκτήσουμε (με ασφάλεια και προστασία) ένα χρυσαφένιο χρώμα στο δέρμα, δεν ξέρω αν είμαι υπέρ του να το κάνουμε με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Πολλές γυναίκες στην Αγγλία, δεν έχουν την ίδια άποψη πάντως. Γιατί είναι μερικές Βρετανίδες οι οποίες θα έκαναν τα πάντα για το μαύρισμα. Μέχρι και να χρησιμοποιήσουν ένα αναψυκτικό τύπου Cola για να το αποκτήσουν! Ναι, καλά διάβασες! Μερικές κυρίες, αντί να δροσιστούν πίνοντας ένα τέτοιο αναψυκτικό, το απλώνουν στο δέρμα τους για να μαυρίσουν!

Ναι μεν αυτό το “hack” έχι αποτέλεσμα, κατά πόσο είναι ασφαλές, όμως, δεν το γνωρίζουμε ακόμη.

Όπως και να έχει, αν θέλεις να το δοκιμάσεις, κάν' το, αλλά πριν συμβουλεύσου τον δερματολόγο σου. Αν σου δώσει τελικά το «πράσινο» φως, απλά σκέψου αν είσαι διατεθειμένη να… κολλάς όλη μέρα στην παραλία (και -ίσως- να προσελκύεις και όλες τις μέλισσες πάνω σου). 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα