ΑΥΤΟ το προϊόν χρησιμοποιούν οι Αγγλίδες για να μαυρίσουν - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ το προϊόν χρησιμοποιούν οι Αγγλίδες για να μαυρίσουν

Hint: Μπορείς ΚΑΙ να το πιεις! 

29 Ιουλίου 2016

Νόμιζα ότι τα είχα δει και τα είχα ακούσει όλα στον κόσμο της ομορφιάς, αλλά απ’ ότι φαίνεται έχω (κι εγώ και συ) πολλά ακόμη να δω… Το καλοκαίρι, το μαύρισμα για μια γυναίκα είναι ό,τι και το αλάτι για την θάλασσα: Χωρίς αυτό, δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε το ίδιο τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Και ενώ είμαι υπέρ του να κάνουμε ότι μπορούμε για να αποκτήσουμε (με ασφάλεια και προστασία) ένα χρυσαφένιο χρώμα στο δέρμα, δεν ξέρω αν είμαι υπέρ του να το κάνουμε με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Πολλές γυναίκες στην Αγγλία, δεν έχουν την ίδια άποψη πάντως. Γιατί είναι μερικές Βρετανίδες οι οποίες θα έκαναν τα πάντα για το μαύρισμα. Μέχρι και να χρησιμοποιήσουν ένα αναψυκτικό τύπου Cola για να το αποκτήσουν! Ναι, καλά διάβασες! Μερικές κυρίες, αντί να δροσιστούν πίνοντας ένα τέτοιο αναψυκτικό, το απλώνουν στο δέρμα τους για να μαυρίσουν!

Ναι μεν αυτό το “hack” έχι αποτέλεσμα, κατά πόσο είναι ασφαλές, όμως, δεν το γνωρίζουμε ακόμη.

Όπως και να έχει, αν θέλεις να το δοκιμάσεις, κάν' το, αλλά πριν συμβουλεύσου τον δερματολόγο σου. Αν σου δώσει τελικά το «πράσινο» φως, απλά σκέψου αν είσαι διατεθειμένη να… κολλάς όλη μέρα στην παραλία (και -ίσως- να προσελκύεις και όλες τις μέλισσες πάνω σου). Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης