Skip to main content

BEAUTY NEWS

Εσύ ξέρεις ποιο Strep Girl είσαι;

Ένα ξεχωριστό activation αποκαλύψεων από το Strep, τον Ειδικό στην Αποτρίχωση!


Κέλλυ Νόβακ

Για το “Strep”, τον Ειδικό στην Αποτρίχωση, έχουμε μιλήσει ήδη. Ξέρω ότι το αγαπάς ήδη και ότι ήταν ο λόγος που τα πόδια σου έδειχναν λεία και απαλά, φέτος το καλοκαίρι.

Το Strep λοιπόν, σε βοηθάει τώρα να ανακαλύψεις μέσα από το νέο microsite www.strepgirls.gr αλλά και μέσα από την ολοκαίνουρια σελίδα του στο Facebook www.facebook.com/StrepGreece , τι τύπος Strep Girl είσαι!!

Το activation αυτό σε καλεί, μέσα από μια σειρά 6 διλημμάτων βγαλμένων από την καθημερινότητα των σύγχρονων νεαρών γυναικών,-με μια δόση χιούμορ που θυμίζει λίγο την σειρά Sex & the City-, να συμμετάσχεις σε ένα διαφορετικό quiz, να ταυτιστείς με μία από τις απαντήσεις και ανάλογα με αυτές να ανακαλύψεις ποιο από τα 3 Strep Girls (Crystal, Argan, Sugaring) είσαι, αλλά και να το μοιραστείς και με τις φίλες σου στο Facebook! H Crystal είναι η πιο popular της παρέας, πάντα χαμογελαστή, εξωστρεφής και δυναμική, η Argan είναι θηλυκή, sexy και μυστηριώδης, λατρεύει τις ανέσεις και την πολυτελή ζωή και η Sugar είναι η μικρή της παρέας, η πιο γλυκιά, ευαίσθητη και με μεγάλη καρδιά.

Η αποκάλυψη για το ποιο Strep Girl είσαι, γίνεται στο τέλους του quiz ποσοστιαία μαζί με λεπτομέρειες για την σειρά Strep που σου ταιριάζει. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ καθώς με την συμμετοχή σου στο quiz θα μπεις σε μία κλήρωση για να κερδίσεις μία ολοκληρωμένη σειρά Strep.

 

Ο σχεδιασμός και η προβολή έγινε από την DigitalWise ενώ η υλοποίηση από την GreekGeeks.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα