Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το... νερό που δεν πρέπει να λείπει από την ρουτίνα ομορφιάς σου

Ώρα να γνωρίσεις το Activating Water Essence της Jurlique!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, είμαι άνθρωπος που του αρέσει να περιποιείται την επιδερμίδα του. Νιώθω ότι όλες οι γυναίκες οφείλουμε να το κάνουμε αυτό. Μια λαμπερή και υγιής επιδερμίδα, όχι μόνο μας κάνει να δείχνουμε όμορφες, αλλά μας κάνει να το αισθανόμαστε αυτό, εκ των έσω. Και… εκ των έσω είναι που πρέπει να την περιποιούμαστε για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όπως σου έχω πει, λατρεύω τα προϊόντα που περιέχουν φυσικά υλικά που προέρχονται από την μάνα Γη. Πιστεύω ότι είναι τέτοια προϊόντα που καμιά φορά υπόσχονται πραγματικά αποτελέσματα. Νομίζω λοιπόν ότι ανακάλυψα ένα ακόμη.

Πρόσφατα, είχα την τύχη να παρευρεθώ στην παρουσίαση του brand Jurlique, στον πολυαγαπημένο χώρο του 48 Urban Garden. To Jurlique είναι ένα brand που βασίζει πολλά από τα προϊόντα του σε φυσικά συστατικά και υλικά, κάτι που προσωπικά μου δημιουργεί ήδη μια αίσθηση εμπιστοσύνης. Εκεί λοιπόν, γνώρισα ένα από τα νέα αγαπημένα μου προϊόντα, το οποίο περιλαμβάνω πια κάθε μέρα στην ρουτίνα ομορφιάς μου.

Το Activating Water Essence είναι ένα προϊόν το οποίο δημιουργήθηκε στην βιοδυναμική φάρμα της Jurlique στην Αυστραλία. Τα βασικά του συστατικά είναι το βιοδυναμικό εκχύλισμα ρίζας Μολόχας (γνωστό και ως marshmallow) το οποίο ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και ενεργοποιεί την ικανότητα του να συγκρατεί υγρασία. Διατηρεί ουσιαστικά την επιδερμίδα ενυδατωμένη ενώ ενισχύει την φυσιολογική της λειτουργία με σκοπό να προσφέρει λεία και λαμπερή όψη. 

activate-jurlique-03.jpg 

Εγώ, χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν ως εξής: Αφού καθαρίσω το πρόσωπό μου, ρίχνω λίγες σταγόνες στην παλάμη μου από το Activating Water Essence. Η σύνθεσή του είναι ελαφριά αλλά τόσο ώστε όταν το εφαρμόζεις στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ να νιώθεις ότι προστατεύει το πρόσωπο από τους ρύπους. Επίσης, μυρίζει καταπληκτικά! Έπειτα, συνεχίζω την γνωστή ρουτίνα ομορφιάς μου, εφαρμόζοντας ένα serum από βιταμίνη C και έπειτα την ενυδατική μου κρέμα.

 

activate-jurlique-00.jpg

 

Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που έχω λιπαρό δέρμα, δεν περίμενα να «αντιδράσει» τόσο καλά και γρήγορα το προϊόν, το οποίο ουσιαστικά έχει επαναφέρει τις ισορροπίες στην επιδερμίδα μου (με άλλα προϊόντα το δέρμα μου “εκκρίνει” περισσότερο τα φυσικά έλαια). Το δέρμα μου πλέον έχει πάντα απαλή υφή μετά την εφαρμογή του Activating Water Essence κάτι που από μόνο του θα ήταν ήδη αρκετό!

Εφαρμόζω το προϊόν πρωί- βράδυ χωρίς το άγχος του ότι πρέπει να διαθέσω μια μεγάλη ποσότητα από αυτό στην επιδερμίδα μου, καθώς μόλις 3-4 σταγόνες είναι αρκετές!

activate-jurlique-01.jpg

 

Δοκίμασέ το και εσύ τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.jurlique.gr

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;