Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτά τα κραγιόν δε θα τα αποχωρίζεσαι με τίποτα

Νέο brand. Νέα κραγιόν. Νέα εμμονή.


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, λατρεύω να ανακαλύπτω νέα cosmetic brands. Εμπιστεύομαι μεν αυτά που έχουν εδώ και δεκαετίες έχουν καθιερωθεί, αλλά θεωρώ ότι όλες μας πρέπει να δίνουμε χώρο σε νέα brands να… ανθίσουν. Ειδικά, όταν αυτά όχι μόνο παρουσιάζουν νέα ενδιαφέροντα και πρωτότυπα προϊόντα, αλλά σου δίνουν να καταλάβεις από την πρώτη κι όλας χρήσης τους, ότι δεν στερούνται της ποιότητας που πάντα αναζητάμε στα καλλυντικά μας.

Η Smashbox Cosmetics, λοιπόν, είναι ένα από αυτά. Πρόκειται για μια εταιρία που τα προϊόντα της έχουν με προσοχή κατασκευαστεί και βρίσκονται «υπό την επίβλεψη» καταξιωμένων makeup artists. Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Γιατί ένας άνθρωπος που έχει καθημερινή επαφή με γυναίκες, γνωρίζει τι τους χρειάζεται, τι αναζητάνε από ένα μακιγιάζ, τι πρέπει να προσέχουν για να μην επιβαρύνουν το δέρμα τους.

Πάρε για παράδειγμα τα χείλη. Όλες οι γυναίκες αναζητάμε ένα βελούδινο πάντα αποτέλεσμα όταν φοράμε κραγιόν. “Κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης, το χρώμα στα χείλη πρέπει να διαρκεί για ώρες και να δείχνει φρέσκο και λαμπερό σαν να το έχεις μόλις φορέσει! Με αυτή την μοναδική υγρή φόρμουλα μπορείς να έχεις τα πάντα…ενυδατωμένα χείλη, αλλά και ένα υπέροχο, βελούδινο χρώμα με απίστευτα μεγάλη διάρκεια!”, δηλώνει ο Lori Taylor Davis, Global Pro Lead Artist της Smashbox Cosmetics.

Σύμφωνα με αυτή τη λογική λοιπόν, έχει δημιουργηθεί και η νέα σειρά κραγιόν του brand ALWAYS ON MATTE LIQUID LIPSTICK. Αυτό το μακράς διαρκείας - ανθεκτικό στο νερό liquid lipstick έχει τελειοποιηθεί on-set, στα Smashbox Studios και περιλαμβάνει προηγμένη τεχνολογία με πολυμερή που κάνουν τα κραγιόν αυτά να παραμένουν το ίδιο φρέσκα και αναλλοίωτα όπως στην πρώτη εφαρμογή – με διάρκεια μέχρι και 8 ώρες. Η υγρή-matte formula έχει ελαφριά υφή, αλλά πολύ μεγάλη διάρκεια και σταθερότητα χωρίς να αλλοιώνεται και χωρίς να αφήνει μουτζούρες.

Η μοναδική υγρή matte formula λοιπόν, είναι εμπλουτισμένη με ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα Primer Oil, πλούσιο σε ενυδατικά έλαια jojoba, βερίκοκου και ηλιοτρόπιου. Με σύνθεση που παραμένει πάντα λεία και ενυδατική, τα νέα Always On Matte Liquid Lipsticks διατηρούν τα χείλη απαλά και βελούδινα!

Πώς να τα χρησιμοποιήσεις: Πρώτα δώσε σχήμα στα χείλη σου με το πινέλο ακριβείας, στη συνέχεια γέμισέ τα με χρώμα. Αφαίρεσε το με ένα oil-based makeup remover.

Tip: Για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο γεμάτα, συνδύασε μία σκούρα απόχρωση και τοποθέτησε μία πιο ανοιχτή στο κέντρο των χειλιών σου. Για ακόμα μεγαλύτερη ένταση, εφάρμοσε ξανά.

 

Βρες τα κραγιόν Always On Matte Liquid Lipsticks σύντομα, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (Hondos Center, attica The Department Stores, Galerie de Beaute)

smashbox-mattelipsticks-01.jpgsmashbox-mattelipsticks-02.jpgsmashbox-mattelipsticks-03.jpgsmashbox-mattelipsticks-04.jpgsmashbox-mattelipsticks-05.jpgsmashbox-mattelipsticks-06.jpgsmashbox-mattelipsticks-07.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;