Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα αγαπημένα μου κραγιόν έγιναν…(συναρπαστικά) αρώματα

Η MAC έκανε πάλι την έκπληξη! Με τη νέα συλλογή αρωμάτων Shadescents!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν μου αρέσει τίποτα που να είναι «υπερβολικό», ούτε αγαπώ το «πολύ» μακιγιάζ. Φυσικά και θαυμάζω τις τρομερές τεχνικές βαψίματος και τα υπέρλαμπρα μακιγιαρισμένα πρόσωπα, όμως για μένα η ομορφιά εξαρτάται κυρίως από ΜΟΝΟ ΔΥΟ πράγματα: το κραγιόν και το άρωμα.

Να βγω από το σπίτι χωρίς άρωμα και κραγιόν; Ποτέ! Νιώθω κενή, φτωχή και δυστυχισμένη χωρίς αυτά. Σου ακούγομαι μελοδραματική; Κι όμως, αν καλοσκεφτείς πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν στην εμφάνιση μας, στην εμφάνιση κάθε γυναίκας ένα άρωμα κι ένα κραγιόν, σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μου.

Και κουρασμένη να είμαι (ή να είσαι) ένα κατακόκκινο κραγιόν θα «φωτίσει» αμέσως το πρόσωπό μου. Και η αυτοπεποίθηση μου (όπως και η δική σου) θα φτάσει στα ύψη, αρκεί να ψεκάσω με λίγο άρωμα το λαιμό, τους λοβούς των αυτιών μου, τις άκρες των καρπών μου. Αμέσως οι αισθήσεις (και ο αισθησιασμός) ξυπνούν και αισθάνομαι μαγικά!
 

selfie_01.jpg
 

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, τον ενθουσιασμό μου, όταν περνώντας από ένα από τα πολλά καταστήματα της MAC, ανακάλυψα την νέα σειρά αρωμάτων του brand Shadescents. Δεν πρόκειται για μια απλή σειρά αρωμάτων. Είναι πολλά περισσότερο από αυτό και εξηγώ: η έμπνευση για την συλλογή αυτή είναι μερικά από τα πιο εμβληματικά κραγιόν της MAC! Ναι, καλά άκουσες! Από το σαγηνευτικό κόκκινο Ruby Woo μέχρι το παιχνιδιάρικο Candy Yum-Yum, υπάρχει ένα μοναδικό άρωμα με το δικό του lipstick! Τέλειο;
 

DSC_6035.JPG
 

Έτσι, λοιπόν, όταν έχεις ανάγκη από μια… παιχνιδιάρικη πινελιά στην εμφάνισή σου, αρκεί να συνδυάσεις το κραγιόν Candy Yum-Yum με το αντίστοιχο άρωμα το οποίο προσφέρει μια τροπική διάθεση και μυρωδιά τροπικών φρούτων αλλά και αγαπημένων (από …πάντα) ζαχαρωτών!
 

selfie_03.jpg


Όταν αναζητάς λίγη αγάπη και φροντίδα, όπως όταν… αγκαλιάζεις το αγαπημένο σου λούτρινο αρκουδάκι, τότε ιδανικό είναι το κραγιόν και άρωμα Velvet Teddy που με τις μυρωδιές μελιού και κρεμώδουs musk, θα προσφέρουν μια αίσθηση «ζεστασιάς» στην εμφάνισή σου. 
 

DSC_6150.JPG


Φυσικά, αν είσαι φαν των extreme και fashionable εμφανίσεων δεν μπορείς παρά να λατρέψεις το My Heroine κραγιόν και άρωμα που είναι σχεδόν μεθυστικό με τις νότες από σαφράν και προσφέρει μια καπνιστή «επίγευση».
 

selfie_02.jpg


Για ένα απόλυτα σαγηνευτικό look δεν μπορείς παρά να χρησιμοποιήσεις bold κραγιόν και μυρωδιές και το Ruby Woo με τις νότες από βαθύ κόκκινο δέρμα θα σoυ το προσφέρουν αυτό απλόχερα. 
 

DSC_6153.JPG


Όσο για τις στιγμές που θέλεις να εντυπωσιάσεις… διακριτικά, ο συνδυασμός κραγιόν και αρώματος σαν το Crème d’Nude θα σε βοηθήσουν να «προκαλέσεις» και να  εκπέμψεις μια θαραλλέα θηλυκότητα!
 

DSC_6097.JPG


Για τις ημέρες εκείνες που χρειάζεσαι λίγη ζωντάνια, θα ενθουσιαστείς με το φλογερό Lady Danger κραγιόν αλλά και το αντίστοιχο άρωμα, που με τις μυρωδιές από άγριο κεράσι θα σε ξεσηκώσει να κάνεις μέχρι και κάτι… επικίνδυνο!
 

DSC_61933.jpg


Και μετά απ’ όλα όσα σου είπα, πες μου αν δεν έχω δίκιο που κάνω πάρτυ για τη MAC! Τη… γιορτάζω! Γιατί με ΔΥΟ, ΜΟΝΟ, «στοιχεία» μέσα από μια μόλις συλλογή, με κάνει να αισθάνομαι ξεχωριστή, μοναδική, δηλαδή ο εαυτός μου!

Photo Credits: Θωμάς Κώνστας

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.