Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτά τα κραγιόν θα γίνουν το νέο σου πάθος

Η σειρά κραγιόν Color Riche Matte θα γίνει η αγαπημένη σου! Αν δεν είναι ήδη δηλαδή…


Κέλλυ Νόβακ

Τι είναι ένα κραγιόν για εσένα; Είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό προϊόν ομορφιάς, σίγουρα.

Τι ξεχωριστό όμως έχει και είναι αυτό το μόνο καλλυντικό που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα σου; Την απάντηση την ξέρεις. Είναι η «ασπίδα» σου. Είναι η πηγή της αυτοπεποίθησής σου. Είναι ο σωτήρας σου. Είναι, είναι, είναι… Είναι πολλά ένα κραγιόν τελικά. Είναι αυτό που θα φορέσεις όταν δεν έχεις όρεξη να βαφτείς, αλλά θέλεις να δείχνεις περιποιημένη. Είναι ένα κατακόκκινο κραγιόν, αυτό που θα κάνει τα χείλη σου ακαταμάχητα και θα σου προσφέρει ένα boost αυτοπεποίθησης και καλής διάθεσης.

Με όλα αυτά στο μυαλό της, δημιούργησε και η LOréal Paris το πιο εμβληματικό κραγιόν στον κόσμο. Ένα κραγιόν που επί περισσότερα από 25 χρόνια συντροφεύει τις γυναίκες σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής τους. Το Color Riche.

Ένα φιλί, μια συνάντηση, μια αγκαλιά, ένα πάρτι, ένα σημάδι από κραγιόν είναι η «υπογραφή» σου.... Γι’ αυτό και η L’Oréal Paris παρουσιάζει το απόλυτο ματ. Εντυπωσιακό, πλούσιο και απόλυτα θηλυκό, το ματ είναι το αποτέλεσμα που λατρεύουν όλες οι γυναίκες, όχι μόνο γιατί αποτελεί την επιτομή της κομψότητας, αλλά γιατί δίνει χαρακτήρα σε κάθε look. Μια ασυναγώνιστη σειρά αποχρώσεων, μια εξαιρετική σύνθεση, σε μια μοναδική leather look συσκευασία.

Η L’Oréal Paris επισφραγίζει την υπεροχή του απόλυτου κραγιόν Color Riche, με μια ξεχωριστή συνεργασία. Η απόλυτη Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, υπογράφει την αγαπημένη της απόχρωση No 346, σε μια καμπάνια με επίκεντρο το κόκκινο χρώμα, σαν σύμβολο δύναμης και αυτοπεποίθησης.
 

adv_color_riche_02.jpg
 

«Η σειρά Color Riche Matte, είναι μια εξαιρετικά πολυτελής σειρά με τα τέλεια επιλεγμένα χρώματα για κάθε γυναίκα. Αναζητούσα μια απόχρωση πλούσια, μοναδική, glamοrous, που θα αφήσει ιστορία. Επέλεξα την απόχρωση 346 γιατί είναι ένα φωτεινό, μυστηριώδες και μοντέρνο κόκκινο που ταιριάζει σε κάθε τόνο και χρώμα επιδερμίδας. Στόχος μου είναι να κάνω τη γυναίκα να αισθανθεί πραγματικά ότι είναι η δική της απόχρωση, ένα χρώμα που θα γίνει έμβλημα του στιλ και της διάθεσης της και που θα της επιτρέψει να λάμψει και να ξεχωρίσει. Για εμένα είναι κάτι παραπάνω από ένα κραγιόν. Είναι ένα σύμβολο. Είναι κάτι παραπάνω από ένα χρώμα. Είναι το πάθος μου», δηλώνει η πανέμορφη παρουσιάστρια.


THE RED ISSUE

Διαχρονικό και μάλιστα από αρχαιοτάτων χρόνων, το κόκκινο κραγιόν αποτελεί το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και μάλιστα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είναι ένα από τα λίγα προϊόντα μακιγιάζ που δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα! Ακόμα και μόνο του αρκεί για να αναδείξει τη γοητεία και τον αισθησιασμό, ενώ είναι το αξεσουάρ εκείνο που με μία κίνηση μπορεί να προσθέσει λάμψη στο πρόσωπο, να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του και να μεταμορφώσει κάθε γυναίκα σε μία μυστηριώδη παρουσία. Σέξι; Αναμφισβήτητα. «Το κόκκινο κραγιόν είναι σύμβολο δύναμης, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και ο τρόπος που το υποστηρίζουμε. Το χρώμα από μόνο του δεν αρκεί να κάνει την διαφορά. Το αποτέλεσμα έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση & την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας»

Η εντυπωσιακή & διαχρονική απόχρωση 346 επαναπροσδιορίζει την εικόνα που είχες ως τώρα για το κόκκινο χρώμα και ανεβάζει την γυναικεία αυτοπεποίθηση στα ύψη. Έντονο, βαθύ και σέξι αρκεί για να μαγνητίσει τα βλέμματα.

adv_color_riche_06.jpg


REAL BEAUTY: THE REAL ME

Η L’Oréal Paris πιστεύει ότι η ομορφιά είναι η λάμψη που πηγάζει από μέσα μας. Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά αντανακλά μία βαθιά και ειλικρινή προσωπικότητα.  Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, μοναδική και "το αξίζει". Αξίζει να αισθάνεται όμορφη και να λάμπει από σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

RED IS A MUST

Κάπως έτσι, ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν αναδεικνύει τη femme-fatale πλευρά σου και σε γεμίζει σιγουριά κι αυτοπεποίθηση, όποια και αν είναι τα χαρακτηριστικά και τα χρώματά σου.

Μην περιμένεις την κατάλληλη περίσταση για να το φορέσεις. Προσάρμοσέ το στα δικά σου δεδομένα & τόλμησέ το από το πρωί ως το βράδυ, κάθε μέρα! Το κόκκινο κραγιόν είναι συνώνυμο της κομψότητας και μπορεί να συνοδέψει κάθε σου στιγμή, αρκεί συνδυάζεται αρμονικά με το υπόλοιπο μακιγιάζ και το στιλ σου.

adv_color_riche_03.jpg


«Είναι ένα εξαιρετικό όπλο για να τραβήξεις την προσοχή και να νιώσεις σιγουριά παντού-όλες τις ώρες. Το μυστικό είναι να απελευθερωθείς, να το αφήσεις να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου & να τονίσει την ψυχολογία σου. Γιατί τελικά το θέμα δεν είναι πως φαίνεται πάνω σου ένα κόκκινο κραγιόν, αλλά πως σε κάνει να νιώθεις»,
λέει η Ελένη Μενεγάκη.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, γιατί αυτά τα κραγιόν θα γίνουν το νέο σου πάθος;

Για περισσότερα, μπες εδώ.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα