Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτά τα φθινοπωρινά κουρέματα έχουν ένα κοινό στοιχείο

Μερικές από τις αγαπημένες μας celebrities μας δείχνουν τον δρόμο για μια stylish νέα σεζόν.


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω τι μας πιάνει εμάς τις γυναίκες και κάθε φορά που είναι να υποδεχτούμε μια νέα σεζόν, κάνουμε σαν τρελές για μια αλλαγή. Στο σπίτι μας, στο στιλ, την εμφάνισή μας. Είναι σαν να πατάμε ένα κουμπί και να λέμε, «τώρα θέλω να αλλάξω κάτι».

Δεν είναι καθόλου κακή αυτή η λογική, από την στιγμή που μια αλλαγή προσφέρει και ανανέωση όχι μόνο στην εμφάνισή μας, αλλά και στην διάθεσή μας γενικότερα. Ειδικά αν έχουμε περάσει ένα μεγάλο διάστημα κάνοντας διακοπές, για να μην μας πιάσουν οι… μαύρες μας, το να αλλάξουμε κάτι πάνω μας προσφέρει πάντα μια νότα φρεσκάδας.

Με αυτή την λογική, λοιπόν, σου προτείνω να εμπνευστείς και από τα παρακάτω φθινοπωρινά κουρέματα. Λένε ότι όταν αρχίσει ο υδράργυρος να πέφτει, έρχεται η ώρα για ένα «γερό» κούρεμα. Οκέι, δεν το λέει κανείς αυτό, σ’ το λέω εγώ τώρα όμως. Και εμπνέομαι από τα μαλλιά των παρακάτω celebrities, όταν αναφέρομαι στο «γερό κούρεμα».

Υπάρχει μια τάση προς τα κοντά μαλλιά φέτος, κάτι που μας προφέρει τελικά μια ανάσα δροσιάς και ανανέωσης. Δεν λέω, τα μακριά μαλλιά είναι πάντα εντυπωσιακά, αλλά οι τάσεις φέτος θέλουν να περάσεις από την άλλη όχθη του ποταμού.

Είτε σε μεσαίο μήκος μέχρι τον ώμο, είτε στο ύψος του πηγουνιού, είτε σε bob κούρεμα ή σε πολύ κοντό tomboy look φέτος το φθινόπωρο σου προτείνω να πιάσεις το ψαλίδι και να αρχίσεις το… «κλάδεμα»!

Πάντως τα παρακάτω κουρέματα θα σου φανούν πολύ χρήσιμα, ώστε να βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι.
 

8fallhaircuts_short_01.jpg
8fallhaircuts_short_02.jpg
8fallhaircuts_short_03.jpg
8fallhaircuts_short_04.jpg
8fallhaircuts_short_05.jpg
8fallhaircuts_short_06.jpg
8fallhaircuts_short_07.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης