Skip to main content

BEAUTY NEWS

Μάλλον βάφεις λάθος χρώμα τα φρύδια σου τόσο καιρό

Η τάση που θέλει να βάλεις χρώμα στην ζωή (και κυρίως τα φρύδια) σου.


Κέλλυ Νόβακ

Αν μου έλεγες πριν λίγο καιρό, ότι μια μέρα θα ήθελα να βάψω τα φρύδια μου, δεν θα σε πίστευα. Και όχι να βάψω τα φρύδια με ένα καφέ μολύβι για να τους φτιάξω το σχήμα και να τα τονίσω λιγάκι παραπάνω, αλλά να τα βάψω μπλε, κίτρινα, πράσινα, μοβ…

Γιατί σαν άνθρωπος που λατρεύει να πειραματίζεται με ό,τι πιο τρελό υπάρχει στο μακιγιάζ, το να βάψω τα φρύδια μου χρωματιστά, ίσως να είναι και το πιο τρελό απ’ όσα έχω δοκιμάσει ως τώρα.

Ξέρεις, «κατηγορώ» την Gucci γι’ αυτό. Μόνο αυτό το brand θα μπορούσε να προσφέρει μια μοντέρνα, stylish και πρωτοποριακή ματιά και αισθητική σε κάτι τέτοιο.

Οκέι, φαίνεται δύσκολη αυτή η «τάση» (τώρα πάει να γίνει τάση βασικά), αλλά ίσως και να μην είναι τόσο. Χωρίς να χρειαστεί να δεσμευτείς με κάτι, το να «πετάξεις» λίγο χρώμα με ένα ειδικό σπρέι, μια σκιά ματιών ή ένα καλό μολύβι φρυδιών στην αγαπημένη σου bold απόχρωση ίσως να έχει τελικά και νόημα.

Γιατί ποιο το… νόημα αν δεν δοκιμάσεις πρώτα κάτι για να αποφασίσεις τελικά, αν σου αρέσει ή όχι. Εγώ, νομίζω θα μου αρέσει, αν τουλάχιστον το αποτέλεσμα μοιάζει με κάποιο από τα παρακάτω looks τα οποία θα έχω σίγουρα σαν οδηγό όταν δοκιμάσω αυτή την γρήγορα αναπτυσσόμενη τάση.
 

coloredeyebrowstrend_01.jpg

coloredeyebrowstrend_02.jpg

coloredeyebrowstrend_03.jpg

coloredeyebrowstrend_04.jpg

coloredeyebrowstrend_05.jpg

coloredeyebrowstrend_06.jpg

coloredeyebrowstrend_07.jpg

coloredeyebrowstrend_08.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα