Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό είναι το μακιγιάζ που κάνει κάθε μέρα η Kendall Jenner

Μόλις 2 λεπτά αρκούν για να είναι… absolutely fabulous!


Κέλλυ Νόβακ

Κάθε φορά που βλέπουμε την Kendall Jenner να βγαίνει από ένα αμάξι ή ένα ξενοδοχείο και να δείχνει αψεγάδιαστη από την κορυφή ως τα νύχια, αναρωτιόμαστε τι κάνει και το καταφέρνει αυτό;

Και ενώ μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας ότι έχει, κάθε φορά, από «πάνω» της μια ολόκληρη ομάδα από experts για να της φτιάχνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ, αυτό σε πολλές περιπτώσεις, δεν ισχύει.

Η ίδια, σε ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε το vogue.com, αποκάλυψε ότι κάνει πολύ συχνά μόνη το μακιγιάζ της, και ότι μάλιστα σε πολλές περιστάσεις, λόγω έλλειψης χρόνου, το κάνει μέσα στο αυτοκίνητο, σε... τεχνητές τουαλέτες και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς!

Αυτό το άψογο μακιγιάζ λοιπόν, που εφαρμόζει, της παίρνει μόλις 2 λεπτά για να το κάνει! Στο βίντεο αποκαλύπτει τα βήματα που ακολουθεί και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί (σ.σ. είναι όλα της Estee Lauder, μιας και είναι το πρόσωπο του brand) για το καθημερινό της μακιγιάζ!

Αρχικά, απλώνει μια λεπτή στρώση foundation σε όλο το πρόσωπο. «Δεν βάζω πολύ, γιατί δεν θέλω το πρόσωπό μου να μοιάζει με… τούρτα!», δηλώνει.

Συνεχίζει εφαρμόζοντας λίγο concealer κάτω από τα μάτια, το πηγούνι και όπου άλλου το έχει ανάγκη. Κάνει μερικές «βούλες» και έπειτα τις απλώνει καλά με τα δάχτυλα.

Σειρά, έχουν τα φρύδια. Φτιάχνει λίγο το σχήμα τους με ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση με τα φρύδια της και τα τονίζει λίγο, βάφοντάς τα. Δηλώνει ότι καμιά φορά τους φτιάχνει το σχήμα και συγκεκριμένα το τόξο (το κάτω μέρος των φρυδιών), κάνοντας αποτρίχωση με κερί.

«Όταν ήμουν μικρή, έβγαλα μόνη τα φρύδια μου και έμεινα με μια γραμμή! Όταν με είδαν οι αδερφές μου, πέταξαν όλα τα τσιμπιδάκια για τα φρύδια από το σπίτι. Από τότε δεν έχω χρησιμοποιήσει μόνη μου τσιμπιδάκι…!», λέει χαριτολογώντας.

Έπειτα, εφαρμόζει το bronzer στα ζυγωματικά, το κούτελο, το πηγούνι και λίγο στον λαιμό για να υπάρχει ομοιομορφία. Στα μάτια, αντί για σκιά, απλώνει λίγο από το bronzer για να δώσει ένα ανάλαφρο smokey look.

Ολοκληρώνει με μια στρώση μάσκαρας και τέλος με τα χείλη. Φοράει ένα ματ κραγιόν σε ροζ απόχρωση το οποίο απλώνει ταμποναριστά. Προτιμάει τα lip gloss από τα ματ κραγιόν, γι’αυτό και εφαρμόζει ένα ροζ lip gloss για το φινίρισμα. «Δεν μου αρέσει το matte κραγιόν, γι’ αυτό βάζω πάντα lip gloss. Αν δεν έχω πάνω μου, απλά βάζω λίγο lip balm.»

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;