Εδώ θα αγοράσεις σήμερα τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς σε εκπληκτικές τιμές - AllYou.gr

Search

Εδώ θα αγοράσεις σήμερα τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς σε εκπληκτικές τιμές

Βlack FriYAY και αυτές τις προσφορές δεν πρέπει να τις χάσεις.

24 Νοεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Δεν με νοιάζει αν το Black Friday είναι αμερικάνικο έθιμο. Εγώ, σαν «πιστό» αμερικανάκι, θα την γιορτάσω φέτος δεόντως! Και τα καλά νέα, ξέρεις ποια είναι; Ό,τι και η χώρα μας, ειδικά φέτος τα… βάφει μαύρα και γιορτάζει τo Black Friday!

Τα αγαπημένα μας καταστήματα, e-shops και brands γιορτάζουν και αυτά τον θεσμό αυτό και προσφέρουν εκπτώσεις που απλά, δεν περνάνε απαρατήρητες…

Σήμερα λοιπόν, μπορείς να αγοράσεις όλα τα staples για το μακιγιάζ, την περιποίηση του προσώπου σου κ.ο.κ. και να επενδύσεις σε προϊόντα που χρειάζεται να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου!

Για να μην χάνεις χρόνο που να (πρωτο)ψωνίσεις, εγώ σου προτείνω 4 brands και e-shops που επιβάλλεται να επισκεφθείς, γιατί απλά έχουν τα καλύτερα προϊόντα και ακόμη καλύτερες εκπτώσεις!

#1. Estee Lauder

4blackfriday_beautyshops_01.jpg

Λες και δεν ήταν αρκετό το γεγονός ότι τώρα μπορούμε να ψωνίζουμε από την άνεση του καναπέ μας, τα αγαπημένα μας products της Estee Lauder, τώρα μπορούμε να το κάνουμε και με εκπτώσεις έως και -40% σε μακιγιάζ και αρώματα, και -25% σε προϊόντα περιποίησης!

#2. Maybelline

4blackfriday_beautyshops_02.jpg

Το αγαπημένο μας brand, για την ημέρα αυτή προσφέρει όλα τα Maybelline New York προϊόντα στις μαύρες συσκευασίες, έως και -50%! Παίζει και να λιποθυμήσω από την χαρά μου…

#3. MAC Cosmetics

4blackfriday_beautyshops_03.jpg

ΟΚ, γίνεται να μην κάνεις stock το Ruby Woo, το απόλυτο κόκκινο κραγιόν που έχει βγει ποτέ;; Και όχι μόνο σε αυτό, μιας η MAC προσφέρει έως και 30% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα (εκτός μερικών Limited συλλογών)!

#4. Sephora

4blackfriday_beautyshops_04.jpg

Ναι, τώρα θα λιποθυμήσω σίγουρα, γιατί φέτος τα Sephora, με αφορμή το Black Friday προσφέρει εκπτώσεις… wait for it… έως και 45% σε όλα τα brands! Λιποθύμησα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!