Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το νέο εγχείρημα της Alexa Chung

Το μοντέλο και fashionista συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα beauty brands του πλανήτη!


Κέλλυ Νόβακ

Ξεκινάει πολύ καλά η νέα χρονιά για την Alexa Chung. H Βρετανίδα σταρ είναι η νέα διεθνής εκπρόσωπος της L'Oréal Professionnel για το 2018.

Η ίδια μπορεί τώρα στην λίστα με τα επιτυχημένα εγχειρήματά της της (βλ. σχεδιάστρια Μόδας, παρουσιάστρια, μοντέλο, δημιουργική σύμβουλος, συγγραφέας), να προσθέσει ένα ακόμη!

https://www.instagram.com/p/BdeqAGPh4FE/?hl=en&taken-by=lorealpro

Με 2,9 εκατομμύρια followers στο λογαριασμό της, η Alexa Chung διαθέτει μια αξεπέραστη λίστα επιτυχιών. Τα βραβεία της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το Editor’s Choice στα Elle Style Awards, την γυναίκα της χρονιάς του Glamour Magazine και το βραβείο British Fashion Icon των βραβείων British Fashion. Παράλληλα με τη συνεργασία της με τη Βρετανική  Vogue στην τηλεοπτική της σειρά "Future of Fashion", η οποία κέρδισε 2 βραβεία Webby, η Alexa αποτελεί την πρέσβειρα του British Fashion Council. Επίσης, η Alexa χρησιμοποίησε την αναγνωσιμότητα της στη διεθνή σκηνή της μόδας, για να γράψει το επιτυχημένο σε πωλήσεις βιβλίο με τον τίτλο 'It'. Υπήρξε επίσης, συνιδρυτής της Villoid, μιας βραβευμένης ηλεκτρονικής εφαρμογής, όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους online κοινότητα με επίκεντρο το Στυλ.

Η Alexa Chung είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα  πρότυπα της γενιάς της. Η ίδια έχει τον πιο «γαλλικό αέρα στην Αγγλία», όπου η ανεπιτήδευτη αίσθηση της κομψότητας της ταιριάζει απόλυτα με τη μόδα της L'Oréal Professionnel και την αισθητική του Παρισιού. Η Alexa Chung θα ενσαρκώσει δύο βασικά λανσάρισμα της L'Oréal Professionnel: τα Parisian Nudes, τη νέα “Parisian chic” collection της μάρκας και την Pro Fiber, την κορυφαία επαγγελματική σειρά μακράς αναδόμησης της L'Oréal Professionnel, η οποία θα ανανεωθεί το 2018.

Πολύ πρόσφατα, η L'Oréal Professionnel είχε ήδη τη χαρά να συνεργαστεί με την Alexa Chung στα backstage του λανσαρίσματος της πρώτης της σειράς ρούχων, ALEXACHUNG, στο Λονδίνο τον περασμένο Μάιο. Η συνεργασία αυτή συνεχίστηκε και για την φθινοπωρινή collection της κατά τη διάρκεια του Paris Fashion Week 2017.

https://www.instagram.com/p/Bdhog1ehsxC/?hl=en&taken-by=lorealpro

 «Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Alexa Chung ως τη νέα διεθνή εκπρόσωπο μας για το 2018. Η Alexa Chung ενσαρκώνει πραγματικά μερικές από τις βασικές αξίες της L'Oréal Professionnel. Είναι μια πραγματική trendsetter, πάντα στην πρώτη γραμμή των τάσεων. Είναι παθιασμένη με τη μόδα. Πιστεύει στην προστιθέμενη αξία της επαγγελματικής τέχνης των μαλλιών. Και η προσωπικότητά της ενσαρκώνει τέλεια την γυναίκα “L'Oréal Professionnel” : σίγουρη, κομψή, ανεξάρτητη και ελεύθερη. Το 2018, θα αντιπροσωπεύει δύο βασικά λανσαρίσματα μας, τόσο στην περιποίηση των μαλλιών όσο και στο χρώμα», λέει ο Marion Brunet, International General Manager L'Oréal Professionnel.

Η Alexa Chung θα είναι αρχικά το πρόσωπο της νέας collection της L'Oréal Professionnel Parisian Nudes.

https://www.instagram.com/p/BdeqWzxBxxT/?hl=en&taken-by=lorealpro

Τα Parisian Nudes αποτελούνται από 75 αποχρώσεις των Majirel, Inoa και Dia, που κυμαίνονται από τις πιο απαλές μπεζ έως τις πιο έντονες καστανές, καθώς και μιας νέας επαγγελματικής τεχνικής που συνίσταται στη σύνθεση χρωμάτων για την αναδημιουργία φυσικών αποχρώσεων.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.