Skip to main content

BEAUTY NEWS

Όταν συνδυάζεις μανό και κόσμημα

Πες μου τώρα ότι δεν το έχεις προσπαθήσει...


Μαλού Κουκουνάστα

Επειδή το χρώμα είναι διάθεση και είναι και συναίσθημα και είναι ακριβώς το ίδιο με τις εποχές του χρόνου αλλά και με σένα την ίδια.... Επειδή το χρώμα έχει πολλές πτυχές και ακόμα περισσότερες αναγνώσεις.. δυο εταιρίες που αγαπάς εμπνέονται η μια από την άλλη και δημιουργούν κάτι μοναδικό.

Η Πριγκιπώ και η Κορρές δημιουργούν την παλέτα του φετινού χειμώνα συνδυάζοντας style και beauty με έξι χρώματα που ντύνουν μία κλασική συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων Πριγκιπώ, την Palette Collection, ενώ ορίζουν τη διάθεση της A/W 18/19 συλλογής των best-selling Nail Colour της Κορρές!

Για κοίτα. Τι λες;

https://www.instagram.com/p/Bp2E4VEAA7s/
 
Festive Red, Celebration Red, Indigo Blue, Winter Nude, Holographic Ash και Sequins Plum  είναι τα nail colours που δένουν αρμονικά με δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια στους ίδιους all-time-classic  κόκκινους και nude  ή στους πιο επιβλητικούς και έντονους χρωματικούς τόνους, όπως το βαθύ μπλε.

https://www.instagram.com/p/BqZygAkgqxi/

Πολύχρωμα αξεσουάρ περίτεχνα φτιαγμένα και άκρα με χρώμα λαμπερό, έντονο, αναλλοίωτο, σε χειμωνιάτικη διάθεση όπως την οραματίστηκαν και αποτύπωσαν στις δημιουργίες τους μέσα από έξι χρωματικούς συνδυασμούς η Πριγκιπώ και η Κορρές.

https://www.instagram.com/p/BqcZ__YBNpK/

Τόσο τα κοσμήματα όσο και τα ιδιαίτερα, ανθεκτικά αλλά και ευκολοφόρετα βερνίκια της Κορρές που κυκλοφορούν σε όλα τα social media με τα hashtags #prigipoxkorres #winterpalettecollection, είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξουν την διάθεσή μας προς το καλύτερο.

Αν μη τι άλλο θα μας εισάγουν με τον καλύτερο τρόπο στην γιορτινή περίοδο που, ήδη, έχει ξεκινήσει.

Άπειροι συνδυασμοί που δίνουν μια μοναδική, μόνο δική σου χειμωνιάτικη και πολύ γκλάμορους εμφάνιση.

Όλες θέλουμε ένα κόσμημα που να εκφράζει κάθε μας διάθεση, κάθε επιθυμία και περίσταση με το χρώμα του. Και τα κλασικά πριγκιπάκια της Πριγκιπώ έχουν ήδη ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο ενθουσιάζοντας κορίτσια από την Ταϊβάν μέχρι την Νέα Υόρκη. Έχουν φορεθεί από το λαιμό της νύφης μέχρι το χέρι του κοριτσιού σε συναυλία. 

Και ξέρεις κάτι; Τα Gel Effect Nail Colour της Korres έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο. Πολυταξιδεμένα, πολυαγαπημένα, με χρώμα λαμπερό που διαρκεί περισσότερες από 10 μέρες είναι μια φυσική προσέγγιση και μια αποτελεσματική επιλογή στο ημιμόνιμο μανικιούρ, χωρίς χρήση λάμπας UV.

*Θα βρείτε τα βερνίκια Κορρές στα φαρμακεία.

*Θα βρείτε τα κοσμήματα ΠΡΙΓΚΙΠΩ στο www.prigipo.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της