Skip to main content

BEAUTY NEWS

4 νέες κρέμες που αξίζουν την προσοχή σου

Είναι οι ολοκαίνουργιες αφίξεις της αγοράς...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Και μάλλον θα ανανεώσουν την skincare ρουτίνα μας αφού βασίζονται σε πρωτοποριακές επιστημονικές μελέτες που αφορούν την υγεία της επιδερμίδας, αλλά και στην ανακάλυψη επαναστατικών συστατικών που μάχονται τη γήρανση.  

Για την καταπολέμηση των κηλίδων

Εμπνευσμένη από τα άνθη sakura, τα χαρακτηριστικά άνθη κερασιών της Ιαπωνίας, η Shiseido δημιουργεί τη σειρά White Lucent περιέχουν το σύμπλεγμα SakuraBright – ένα μείγμα από δραστικά συστατικά, εμπνευσμένο από την πρόσφατη ανακάλυψη νέων συστατικών που προκαλούν προβλήματα κηλίδων και οδηγούν σε σκούρα σημάδια, ατονία και ατέλειες του δέρματος.  Επιπλέον, οι αρωματικές νότες από sudachi (ένα ιαπωνικό εσπεριδοειδές), τριαντάφυλλο, γιασεμί και μανόλια προσφέρουν μία αίσθηση ευεξίας.  Στη σύνθεση έχει προστεθεί και plumeria, ένα φυτό του οποίου το εκχύλισμα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα μελανίνης.

shiseido.jpg

 

 

Για την πρόληψη των πρώτων ρυτίδων στην ηλικία των 30

Με τριπλή δράση που καθυστερεί τα πρώτα σημάδια γήρανσης, η νέα Youth Radiance Care της Embryolisse προσφέρει άνεση στην επιδερμίδα, προστασία από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντας ενώ άμεσα η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή και λαμπερή.

✓ Προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας
✓ Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες 
✓ Χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα

 

 

embryollisse.jpg

 

Για πρόσωπο και μάτια ταυτόχρονα

Η Darphin παρουσιάζει το νέο της λανσάρισμα, την Ideal Recourse Youth Retinol Oil Concentrate. Αεροστεγείς και αδιαφανείς κάψουλες σε ένα βαζάκι, οι οποίες περιέχουν ρετινόλη βοτανικής εκχύλισης, για νεανικό πρόσωπο και μάτια.  Κάθε κάψουλα βοηθά στην ορατή μείωση των γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνοντας την λάμψη και την υφή της επιδερμίδας. Με το θρεπτικό έλαιο jojoba, κάθε κάψουλα συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα  για ορατά νεανική όψη. Συστήνεται η χρήση αντηλιακής προστασίας και η μειωμένη έκθεση στον ήλιο κατά τη χρήση, καθώς και την επόμενη από τη χρήση εβδομάδα.

Για όσες αγαπούν τα έλαια

Μόλις μία σταγόνα από τα νέα Inglot Lab Face Oils είναι αρκετή. 
- Το Sunrise Drop Face Oil εξασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση και βελτιώνει την ελαστικότητα και την πυκνότητα του δέρματος. Ελέγχει την έκκριση σμήγματος αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λεία.
- Μια μικρή ποσότητα από το Spotlight Drop Face Oil συσφίγγει τους διευρυμένους πόρους και περιορίζει την έκκριση σμήγματος. 
- Χάρη στο Dream Drop Face Oil,  βελτιώνεται η ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα ενδατώνεται και λάμπει.  

face_oils_1.jpg

 

Για το πολύ ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα

Οι κοκκινίλες, και το αίσθημα «τραβήγματος» εξαφανίζονται αφήνοντας μία αίσθηση ανακούφισης χάρη  στην κρέμα Vinosource Cream S.O.S Intense Moisturizing της Caudalie. Mία κρέμα αποτελεσματική και ταυτόχρονα απολαυστική στην αίσθηση, η οποία αντλεί την ισχυρή ενυδατική της δύναμη από  τα αμπέλια και τα σταφύλια Ο νέος σύμμαχος του ευαίσθητου δέρματος.

Vinosource.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

Γιατί ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια αναβαθμίζει αμέσως τον χώρο του σπιτιού μας

Γιατί έχεις όλες τις δικαιολογίες του κόσμου ώστε να αγοράσεις στον εαυτό σου φρέσκα λουλούδια.

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα