Skip to main content

BEAUTY NEWS

On sale, on sale!

Πολλές οι προσφορές! Και, μην ξεχνας, πως αυτή την Κυριακή (5/5 )τα μαγαζιά είναι ανοιχτά


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Υπάρχει γυναίκα που να μην λατρεύει τα ψώνια;  Όταν μάλιστα αυτά γίνονται με έξυπνο τρόπο ή σε περιόδους που συμφέρουν, τότε η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη! Έψαξα λοιπόν και σου βρήκα πολύ οικονομικές και must επιλογές για να αναεώσεις αυτό το ΣΚ όχι μόνο την ντουλάπα σου αλλά και το νεσεσέρ σου!

Έχουμε και λέμε!

- RIVER WEST 2-15 Μαΐου  Εδώ θα βρεις μοναδικές προσφορές σε όλα τα αγαπημένα σου brands. H μόδα ανθίζει στο RIVER WEST το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, με εκπτώσεις που φτάνουν το 70% .  Ανανέωσε το look σου και βρες τα key pieces για να δώσεις μία ανοιξιάτικη πινελιά σις εμφανίσεις σου, επιλέγοντα όλα τα τελευταία trends. 

Ρούχα και αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους, super gadgets, τα πιο trendy brand καλλυντικών και είδη σπιτιού σου περιμένουν στα 3 επίπεδα του RIVER WEST!

Πάντα με δωρεάν parking & μεταφορά με το mini bus του RIVER WEST!

 

RW_MiD_Season_Sales_SM_800x800.jpg

 

- McArthurGlen Ο Μάιος στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ξεκινά με extra εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες τιμές outlet! Από τις 2 έως τις 15 Μαΐου, έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις αγαπημένα designer brands. Επιπλέον, έως τις 5 Μαΐου με κάθε αγορά αξίας 30€ από τα συνεργαζόμενα καταστήματα κερδίζεις δωρεάν διελεύσεις στην Αττική Οδό. 

 

McArthurGlen_Artisan Trend for her.JPG

 

- M.A.C COSMETICS Θες να γίνεις M.A.C Lover? Tα αγαπημένα μας M·A·C Cosmetics στην Ελλάδα, είναι τα πρώτα στην Ευρώπη που εγκαινίασαν την παρακάτω ενέργεια που θα λατρέψουν όλες οι beautyholics! Γίνε μέλος τώρα στο πρόγραμμα επιβράβευσης και απόλαυσε μοναδικά προνόμια και δώρα. 

 

MACLOVER.jpg 

 

Tο M·A·C Lover είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης των πιστών πελατών της M·A·C Cosmetics. Αποτελείται από 4 επίπεδα: Lover, Seduced, Devoted και Obsessed. Τα επίπεδα του Προγράμματος βασίζονται στους πόντους που θα συγκεντρώσεις από τις αγορές σου στα καταστήματα πώλησης προϊόντων M·A·C που συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθώς και την ιστοσελίδα www.maccosmetics.gr, μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος.

 

MAC.jpg


 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα