Skip to main content

BEAUTY NEWS

Rosie Huntington - Whiteley: Το μακιγιάζ που θέλουν όλες

Κράτησε σημειώσεις και θα πετύχεις άψογο recreate!



Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια γυναίκα από τις ομορφότερες στον κόσμο. Μοντέλο της Victoria Secret και γυναίκα του Jason Stathman!
Οι αναρτήσεις της στο instagram, τον τελευταίο καιρό, γίνονται viral, κυρίως για το υπέροχο μακιγιάζ που φοράει και εμπνέει εκατομμύρια κοπέλες να το δημιουργήσουν και επάνω τους!
Ο καμβάς που έχει, είναι από μόνος του λαμπερός και αψεγάδιαστος. Σε συνδυασμό όμως με το μακιγιάζ που μας έχει συνηθίσει και προτιμά περισσότερο, το αποτέλεσμα είναι σύγχρονο, μοντέρνο και εντυπωσιακό...

Πάμε να δούμε πως μπορείς και εσύ να εμπνευστείς από το συγκεκριμένο look, προσαρμόζοντας το στα δικά σου δεδομένα!

rosie1.jpg

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια προτιμά το μακιγιάζ που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά της, θα είναι φυσικό και λαμπερό!
Ξεκινάμε λοιπόν με μια πολύ καλή βάση, για ομοιόμορφη επιδερμίδα. Αφού καλύψεις ατέλειες και μαύρους κύκλους με το κονσίλερ σου, περνάμε στα φρύδια. Τα φρύδια είναι γεμισμένα και χτενισμένα προς τα επάνω με ένα ειδικό τζελ φρυδιών. 

rosie2.jpg

Στα μάτια, έχει χρησιμοποιήσει μια ιριδίζουσα σκία, που άλλωτε είναι προς το ροζ και τοποθετημένη σε όλο το βλέφαρο και άλλωτε είναι σκούρα στην κόγχη του ματιού και ανοιχτή στο κέντρο. Επόμενο στεπ: το eyeliner, προσπάθησε να κάνεις όσο το δυνατόν λεπτότερη γραμμή και τραβηγμένη προς τα έξω, όχι όμως υπερβολική! Μη ξεχάσεις να βάλεις σκιά και στη κάτω γραμμή του ματιού!

rosie4.jpg

Πάμε τώρα στα ζυγωματικά που είναι η αδυναμία της. Με ένα μπρόνζερ ή μια σκουρόχρωμη πούδρα και ένα πινέλο, δημιούργησε τις φωτοσκιάσεις, ακριβώς κάτω από το ζυγωματικό σου, λίγο στους κροτάφους και κάτω στον λαιμό. Πρόσθεσε λίγο ρούζ στα ''μήλα'' του προσώπου σου και φυσικά το look αυτό δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς highlighter! Αυτό μη το φοβηθείς βάλε αρκετό, ψηλά στα μήλα!

rosie5.jpg

Τελειώνουμε με τα χείλη, όπου είναι σε φυσικές αποχρώσεις. Περίγραψε τα χείλη σου με ένα μολύβι στην κοντινότερη απόχρωση των χειλιών σου και βάλε ταμποναριστά το κραγιόν. Οι γραμμές δεν χρειάζεται να είναι τέλειες! Στη συνέχεια πρόσθεσε λίγο highlighter στα χείλη για λάμψη ή ένα lip gloss στο κέντρο των χειλιών σου και είσαι έτοιμη!

rosie6.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της