Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

BEAUTY NEWS

Oι πιο δυνατές στιγμές της ομορφιάς στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Μάθε πρώτη τι μας επιφυλάσει το μέλλον των beauty trends


Ζωή Γκόρου

H εβδομάδα μόδας του Παρισιού έληξε και για τη σεζόν A/K 2020 αφήνοντάς μας με εικόνες ομορφιάς που μας ταξίδεψαν σε μακρινά μέρη και εποχές. Το nude μακιγιάζ κρατάει τα σκύπτρα με τους περισσότερους οίκους να επενδύουν στη no filter ομορφιά. Ταυτόχρονα σα catwalk της μόδας έδωσε δυναμικό παρόν παραλαγές του bohemian beauty look με total look σε Mαροκινό chic ύφος. Yπερισχύουν με διαφορά το smoky eye, τα τουρμπάν φορεμένα σε μακριά μαλλιά και οι χρυσές και λαμπερές αποχρώσεις που εξασφαλίζει η χρήση των υγρά highlighters. 

Δες περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω: 

 

Όπου υπάρχει καπνός

Που: Στο show της Chloe

Πως: Η νέο-μποέμ φιγούρα που λανσάρει ο οίκος έχει wet style πιασμένο σινιόν κότσο, υπογραμμισμένα φρύδια και δύο μάτια-μαγνήτες με ένα υπέροχο smoky eye look.  

  

Μόλις γύρισα από Μαρόκο

Που: Στο show του Saint Laurent

Πως: 'Eμοιαζαν με grundge θεές που κάνουν διακοπές στο Μαρακές, το αγαπημένο μέρος και του ίδιου Yves Saint Laurent η κουλτούρα του οποίου συνχά υπονοείται στις κολεξιόν. Στο αποτέλεσμα βοηθά το nude μακιγιάζ με λίγες δόσεις λάμψης στα χείλη και στα ζυγωματικά και το υπέροχο τουρμπάν στο κεφάλι.

A la Brigitte Bardot 

Που: Στο show του οίκου Chanel

Πως: Χρησιμοποιώντας την καθαρά Γαλλική ψυχή του οίκου με φρέσκα πρόσωπά με ξανθιά του αλά Bradot στο Saint-Tropez των 60's, κοραλί κραγιόν στα χείλη και πλαϊνές αφέλειες.

 

Μature beauty 

Που: Στο show του οίκου Off-White

Πως: Mε δημοκρατικές διαδικασίες. Αγκαλιάσμε κι εμείς την επιλογή του οίκου να επιλέξει πιο ώριμης ηλικίας γυναίκες να περπατήσουν στην πασαρέλα του και μάλιστα με εντελώς nude μακιγιάζ.Πολύ σωστή επιλογή. Δεν μπορούμε άλλωστε όλες να ταυτιστούμε με την Gigi Hadid.

   

 

'Ο,τι λάμπει είναι χρυσός 

Που: Στο show του Valentino

Πως: Με διάθεση για fusion εξωτική πολυτέλεια. Η διάσημη make up artist Pat McGrath επέλεξε μαζί με τα εντυπωσιακά αξεσουάρ να στολίσει με χρυσό glitter τα φρύδια των μοντέλων.

  

 

Go natural!

Που: Στο show της Ιsabel Marant

Πως: Ομοιόμορφη κάλυψη στο πρόσωπο για απόλυτα φωτεινή επιδερμίδα μαζί μια απαλή και διακριτική ροζ φρεσκάδα στα ζυγωματικά. To natural look στα καλύτερα του. 

 

Baroque divas 

Που: Στο show Dries Van Noten 

Πως: Mε μια ισχυρή δόση θεατρικότητας. Δραματικά μάτια με έντονες σκιές που έκανα τα μάτια να δείχνουν σαν φτερά, ό,τι ακριβώς δηλαδή φορούσαν στο κεφάλι του τα μοντέλα ως αξεσουάρ μαλλιών.

    

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική