Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πάστα σκόρδου

Με αυτή τη "συνταγή", θα έχεις οποιαδήποτε στιγμή στο σπίτι σκόρδο έτοιμο να προστεθεί στο φαγητό σου.


Γεωργία Κοντού

Υλικά:

σκόρδο (2-3 κεφάλια)

ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

μυρωδικά όπως ρίγανη ή θυμάρι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Χτυπάς στο μούλτι ή σε ένα γουδί το σκόρδο με το ελαιόλαδο μέχρι να γίνει ομοιογενής πολτός. Στη συνέχεια προσθέτεις αλάτι, πιπέρι και, αν θέλεις, μυρωδικά και βάζεις το μείγμα σε ένα γυάλινο βαζάκι με καπάκι. Το κλείνεις και το διατηρείς στην ψύξη για 2-3 εβδομάδες ή στην κατάψυξη για περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα