Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πώς μπορεί το ponytail να γίνει το πιο hot hairstyle για μια grande εμφάνιση!

Η Nicole Kidman σου δείχνει τον τρόπο!



Από το κόκκινο χαλί μέχρι τα party της σεζόν που έρχονται τα ponytail αποκαλύπτουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα τους. Τα ponytail είναι το απόλυτο χτένισμα για κάθε bad hair day, αλλά και μια bridal εμφάνιση ή μια επίσημη περίσταση. 

Υπάρχουν πολλά είδη ponytail που μπορείς να επιλέξεις, αν σου αρέσει το συγκεκριμένο look και αν προτιμάς τα μαλλιά σου μαζεμένα στις πιο glamorous εμφανίσεις σου. 

Photo Credits: @Getty Images

Πρόσφατο παράδειγμα για ένα περιποιημένο και περίτεχνο ponytail, η Nicole Kidman-Omega brand ambassador, που εμφανίστηκε στα εγκαίνια της ομώνυμης έκθεσης στη Νέα Υόρκη, με μαύρο βελούδινο Balenciaga φόρεμα και μια ιδιαίτερη sleek αλογοουρά που έπεφτε χαμηλά στη βάση του αυχένα της. Το λαμπερό της χτένισμα είχε απλή χωρίστρα στο πλάι και λεπτομέρειες σαν κόμπους origami στο πίσω μέρος των μαλλιών. 

Photo Credits: @Getty Images

Αν έχεις λεπτά χαρακτηριστικά και σου αρέσει να τα αναδεικνύεις, τότε τα ponytail οφείλουν να γίνουν τα αγαπημένα σου. Χαρίζουν ένα touch διαχρονικής κομψότητας και elegant ομορφιάς, πέρα από το πρακτικό τους ατού που φέρουν τα μαζεμένα μαλλιά. 

Αν το συγκεκριμένο ponytail, δεν είναι από τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις εύκολα στο σπίτι, προτίμησε πιο απλές μορφές της αλογοουράς, είτε ψηλή, είτε χαμηλή, αφού όμως βεβαιωθείς πως διαθέτεις τα κατάλληλα εργαλεία που θα σου χαρίσουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Θα χρειαστείς αόρατα λαστιχακια για τα μαλλιά, μια πολύ λεπτή χτένα για τις χωρίστρες, τσιμπιδάκια, ίσως μια τρέσα αν χρειάζεται να προσθέσεις λίγο μήκος, ένα κερί διαμόρφωσης ή ένα οποιοδήποτε προϊόν σου ταιριάζει για να χαρίσεις λάμψη και να τιθασεύσεις φυτράκια και τριχακια που ενοχλούν και φυσικά λακ για να τελειοποιήσεις και να σταθεροποιήσεις το χτένισμά σου. 

Photo Credits: @Getty Images

Πάρε έμπνευση από τα παραπάνω ponytail και δημιούργησε μοναδικά κομψά χτενίσματα για τις εορταστικές εξόδους σου και όχι μόνο! Το συγκεκριμένο χτένισμα παραμένει στη θέση του όσες ώρες χορού κι αν περάσεις στο dance floor, δεν σε ζεσταίνει και αφήνει σε κοινή θέα το πρόσωπό σου, το χαμόγελό σου και τα χείλη σου ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο για φλογερά φιλιά! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα