Skip to main content

BEAUTY NEWS

Soap Nails: Το απόλυτο nail trend για άψογο, καθαρό μανικιούρ! 

Ιδανικό mani για την περίοδο μετά τα φορτωμένα νύχια των γιορτών.



Αν θέλεις ένα νέο mani, δεν υπάρχει τίποτα πιο φρέσκο από το Soap Nails που βλέπουμε συνέχεια παντού. Η απόλυτη τάση καθαρότητας και μίνιμαλ κομψότητας έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με άλλες όπου απαιτούν τεχνικές υψηλής απόδοσης, όπως τα τρισδιάστατα νύχια και αποχρώσεις υψηλής αισθητικής όπως το έντονο κόκκινο. Τα soap nails είναι η διακριτική εναλλακτική που βρίσκεται αθόρυβα στο άλλο άκρο του φάσματος. Αν είσαι λάτρης του μίνιμαλ και των περιποιημένων κομψών νυχιών αυτό είναι ξεκάθαρα για σένα. 

 

Opi Nail Envy Bubble Bath Nail Strengthener & Opi Nail Envy Pink to Envy Nail Strengthener

Ανεβάζοντας τα καθαρά και απλά σχέδια νυχιών σε άλλο επίπεδο, τα sopa nails μιμούνται αποτελεσματικά το αποτέλεσμα των καθαρών νυχιών, ενώ η τάση παίρνει έμπνευση από την όψη των νυχιών με τον αφρό επάνω μετά από ένα καλό αφρόλουτρο.  

Η τεχνική χαρίζει στα γυμνά νύχια ένα σούπερ γυαλιστερό φινίρισμα που δίνει στα νύχια ένα σχεδόν υγρό καθαρό αποτέλεσμα. Ωστόσο μπορείς να προσαρμόσεις την τάση, τοποθετώντας από κάτω καθαρές ροζ αποχρώσεις ή γαλακτερές. 

Opi Brilliant High Shine Top Coat & Seventeen Special Base Hardening Base

Πως θα δημιουργήσεις τα soap nails 

Δεδομένου ότι αυτό μοιάζει με το αντίστοιχο no make up μακιγιάζ, γνωρίζεις οτι η βάση είναι σημαντική. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται η κατάλληλη προετοιμασία ώστε το δέρμα γύρω από τα νύχια να είναι περιποιημένο και ενυδατωμένο. Μην παραλείψεις να ενισχύσεις τα νύχια και τα πετσάκια σου με ένα λάδι νυχιών και να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην προετοιμασία πριν και έπειτα στο βερνίκι.

Seventeen Fast Finish Extra Shine Top Coat & Essie Mademoiselle

Δώσε βάση στο σχολαστικό καθάρισμα των νυχιών από οποιοδήποτε προηγούμενο βερνίκι, και τρίψτα μέχρι να γυαλίσουν, αφαίρεσε προσεκτικά μερικά έντονα πετσάκια και λιμάρισε ώστε να δώσεις ένα συμμετρικό σχήμα. Μόλις ολοκληρώσεις δώσε λάμψη με ένα καλό πλύσιμο και πέρασέ ένα εξαιρετικό γυαλιστερό βερνίκι και top coat. Μπορείς να το διατηρήσεις εντελώς διαυγές ή να επιλέξεις μια φόρμουλα με ροζ ή γαλακτερή απόχρωση. Το χρώμα είναι λιγότερο σημαντικό από ένα εξαιρετικά φρέσκο ​​φινίρισμα.

Erre Due Nails & Cuticle Nourishing Oil & Seventeen 98% Natural Massage Oil Nail Treatment

Στα soap nails ιδιαίτερη σημασία έχει η περιποίηση, οπότε η απολέπιση με ένα scrub ζάχαρης ακολουθούμενη από μια ενυδατική κρέμα χεριών ή μάσκα θα σου προσφέρει πιο απαλό δέρμα που θα απογειώσει τα πεντακάθαρα πεντακάθαρα νύχια σου.  

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της