Skip to main content

BEAUTY NEWS

Vitamin C: 6 serums για λαμπερό δέρμα που θα γίνουν η νέα beauty εμμονή σου! 

Ένα απαραίτητο ισχυρό συστατικό περιποίησης της επιδερμίδας.



Η ορολογία περιποίησης του δέρματος αποτελεί μια ατελείωτη λίστα με συστατικά όπως νιασιναμίδη, σαλικυλικό οξύ και ρετινόλη. Μπορεί να είναι δύσκολο να προσπαθήσεις να απομνημονεύσεις κάθε συστατικό και τις αντίστοιχες λειτουργίες του, αλλά αν θέλεις να μάθεις το μυστικό για ένα σοβαρά λαμπερό δέρμα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο συστατικό που θα σου πρότεινα να εξοικειωθείς το συντομότερο. Η βιταμίνη C. Μπορείς να βρείς βιταμίνη C σε μια σειρά από προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, όπως μάσκες προσώπου και ενυδατικές κρέμες αλλά αυτή είναι η στιγμή να σου επισημάνω τους καλύτερους ορούς βιταμίνης C.

Pixel
Pixel

Η βιταμίνη C είναι ένα τοπικό αντιοξειδωτικό που έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Μειώνει την υπερμελάγχρωση και βοηθά σε πολλές κυτταρικές διεργασίες για να διατηρήσει ένα λαμπερό δέρμα. Πάνω απ'όλα, καθαρίζει τις ελεύθερες ρίζες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή κάθε μέρα.

Εκτός από την ενίσχυση της επιδερμίδας με ένα άγγιγμα λάμψης, η βιταμίνη C κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό. Είναι ένα βασικό μόριο για τη βελτιστοποίηση της υγείας του δέρματος και ένας σημαντικός και απαραίτητος παράγοντας που απαιτείται για την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο είναι το κύριο δομικό στοιχείο του δέρματός μας για νεανική όψη. 

Ωστόσο, υπάρχει κάτι που πρέπει να έχεις  κατά νου όταν επιλέγεις έναν ορό βιταμίνης C για το πρόσωπό σου. Ορισμένοι οροί βιταμίνης C είναι αρκετά ισχυροί λόγω των υψηλών επιπέδων συγκέντρωσης, επομένως είναι απαραίτητο να προσέχεις. Η βιταμίνη C μπορεί να είναι ερεθιστική σε μεγάλη συγκέντρωση. Ειδικά αν είναι η πρώτη σου φορά στον κόσμο της βιταμίνης C, καλύτερα να επιλέξεις έναν ορό που διαθέτει ποσοστό συγκέντρωσης μέχρι 10%. Εάν νιώθεις το δέρμα θαμπό ή κουρασμένο δώστου το boost που χρειάζεται!  Δες τους καλύτερους ορούς με Βιταμίνη C και βάλτους στη λίστα της skincare ρουτίνας σου! 

Avene A-Oxitive Ορός Αντιοξειδωτικής Προστασίας

Ο A-OXitive Ορός Αντιοξειδωτικής Προστασίας βοηθά το δέρμα να αμυνθεί και να προστατευτεί από το οξειδωτικό στρες. Με προ-βιταμίνες C και Ε και GP4G, αυτός ο ορός υπόσχεται απαλό, προστατευμένο δέρμα, μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, καθώς επίσης φρέσκια, λαμπερή και ζωντανή επιδερμίδα. Η ελαφριά λεπτόρρευστη υφή του με διακριτικό άρωμα και μη λιπαρό τελείωμα, είναι πλούσια σε φυσικό καταπραϋντικό και απαλυντικό ιαματικό Νερό της Avène. Προσφέρει ενυδάτωση 24ωρης διαρκείας, βέλτιστη ανοχή και είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα.

 

La Roche Posay Pure Vitamin C Serum

Αν ψάχνεις αντιρυτιδικό και αντιοξειδωτικό ορό για το ευαίσθητο δέρμα μόλις τον βρήκες! Αναδεικνύει τη λάμψη του προσώπου και του ευαίσθητου δέρματος, συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών της γήρανσης και βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας.

 

Korres Serum Λάμψης Άγριο Τριαντάφυλλο 

Διφασικό serum λάμψης με 15% Vitamin Super C που βελτιώνει ορατά την εμφάνιση κηλίδων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων για ξεκούραστη, αψεγάδιαστη και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με 15% βιταμίνη C, υψηλής απορρόφησης για ομοιόμορφο τόνο και βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. 10% λάδι από άγριο τριαντάφυλλο, ένα πολύτιμο ελιξίριο ομορφιάς. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα για μέγιστη ενυδάτωση και θρέψη με δραστικά εκχυλίσματα λάμψης και δράση κατά της εμφάνισης των κηλίδων για ομοιόμορφο τόνο και λάμψη.

Clarins Beauty Flash Vitamin C Complex Fresh Ampoule

Το Clarins Beauty Flash Vitamin C Complex Fresh Ampoule είναι μια θεραπεία 7 ημερών με υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C που βοηθά στην αποκατάσταση της λάμψης του δέρματος και στην εξομάλυνση του τόνου. Η αμπούλα περιέχει ένα συνδυασμό συμπυκνωμένου συμπλέγματος βιταμίνης C 15% και ορού εμπλουτισμένου με εκχυλίσματα από τα υπερφρούτα ασερόλα και το τριαντάφυλλο μυρτιάς. Οι δύο συνθέσεις αναμειγνύονται πρώτα κατά την εφαρμογή, χάρη στη φιάλη φρέσκου μείγματος Clarins. Μέρα με τη μέρα, το δέρμα γίνεται πιο λείο και έχει αυξημένη λάμψη. Η κρεμώδης αλλά ελαφριά υφή προσφέρει βέλτιστη άνεση.

 

Nuxe Glow Boosting Serum Prodigieuse Boost

 Ορός που τονώνει τη λάμψη με βιταμίνη C! Μόνο 3 σταγόνες είναι αρκετές για να τονώσεις τη λάμψη της επιδερμίδας σου! Αυτός ο πιστοποιημένος ορός organic λειαίνει και φωτίζει αμέσως το δέρμα. Μέρα με τη μέρα στοχεύει στα πρώτα σημάδια γήρανσης για γεμάτη και λαμπερή επιδερμίδα. Αποτέλεσμα; Το δέρμα είναι πιο φρέσκο ​​για το 90% των γυναικών με αντιοξειδωτική προστασία και μείωση των επιπτώσεων των ελεύθερων ριζών. 

 

Loreal Clinical Ορός Προσώπου με Βιταμίνη C

Ορός προσώπου με 12% καθαρή Βιταμίνη C, βιταμίνη E και σαλικυλικό οξύ για ορατή βελτίωση των 3 πρώτων σημαδιών γήρανσης. Καταπολεμά τον ανομοιόμορφο επιδερμικό τόνος, τους ορατούς πόρους και τις λεπτές γραμμές. Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στη μείωση της θαμπάδας και των σημαδιών γήρανσης, ενώ το σαλικυλικό οξύ συμβάλλει στη μείωση των πόρων και απαλύνει την υφή της επιδερμίδας. Η βιταμίνη E λειτουργεί συνδυαστικά με τη Βιταμίνη C συμβάλλοντας στην προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά με κλινικά αποδεδειγμένη δράση λάμψης. Η επιδερμίδα γίνεται έως 2 φορές πιο λαμπερή σε 4 εβδομάδες, ο τόνος είναι πιο ομοιόμορφος, ενώ οι πόροι και οι λεπτές γραμμές μειώνονται.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

BEAUTY NEWS

NEOSTRATA: Tο brand συνώνυμο της ομορφιάς παρουσιάστηκε με μία μοναδική εκδήλωση

Με καλεσμένους γνωστούς celebrities & skinfluencers, η NEOSTRATA μας αποκάλυψε τον πιο καινοτόμο κόσμο της ομορφιάς

BEAUTY NEWS

Η Gigi Hadid λάνσαρε το πιο ρομαντικό μανικιούρ στο Met Gala 2024

Όλα παίζονται στις λεπτομέρειες.

Προτεινόμενα

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

FASHION NEWS

Τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στην καθηλωτική της εμφάνιση στoν Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024;

Η στυλιστική επιλογή της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις