Skip to main content

BEAUTY NEWS

10 κόκκινα κραγιόν για χείλη φωτιά! 

Το μυστικό όπλο κάθε γυναίκας είναι ένα υπέροχο, σαγηνευτικό χαμόγελο! 



Το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο αξεσουάρ, προσθέτοντας μια πινελιά chic σε οτιδήποτε, από ένα λευκό μπλουζάκι και τζιν μέχρι ένα μαύρο φόρεμα. Ευτυχώς, ένα υπέροχο κόκκινο φλογερό κραγιόν είναι πολύ εύκολο να έρθει στην κατοχή σου καθώς στην αγορά θα βρεις ένα σωρό για να διαλέξεις. Για να σου κάνουμε τη ζωή λίγο πιο εύκολη συγκεντρώσαμε τα καλύτερα και σε θέμα απόχρωσης αλλά και σταθερότητας και διάρκειας. 

Ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί να περάσεις αρκετά από τεστ για να βρεις το ιδανικό. Υπάρχουν μερικά ενδεικτικά σημάδια ενός ξεχωριστού κόκκινου κραγιόν. Και για εμάς το πιο σημαντικό είναι η διάρκεια, ώστε να μη χρειάζεται να το ανανεώνεις συχνά και μετά από κάθε γουλιά ή φιλί. Ένας πολύ σημαντικός δεύτερος παράγοντας είναι η προστασία από τις μουτζούρες κάτι που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο όταν φοράς ανοιχτά και έντονα χρώματα ή βγαίνεις ραντεβού. Τα ματ κραγιόν δεν πρέπει να στεγνώνουν ενώ τα κρεμώδη φινιρίσματα θα πρέπει να είναι ενυδατικά χωρίς να σημαίνει οτι θα υστερούν σε διάρκεια. 

Παρακάτω θα βρεις εντυπωσιακά χρώματα με εξίσου εντυπωσιακές φόρμουλες που θα σου κλέψουν την καρδιά.

Smart Fusion Lipstick by Kiko Milano 415 Rasberry

Η κρεμώδης υφή δημιουργεί στα χείλη υπέροχη αίσθηση, διατηρώντας τα απίστευτα μαλακά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κραγιόν εφαρμόζεται εύκολα και το χρώμα αναδεικνύει τα χείλη σου στη στιγμή. Χαρίζει φωτεινό τελείωμα, ενώ τα χείλη είναι γεμάτα, μαλακά και αισθησιακά έχοντας περίγραμμα μεγάλης ακρίβειας.

Full Color Lipstick by Erre Due 440 Crime Scene

Κραγιόν best seller που φροντίζει τα χείλη ενώ προσφέρει πλούσιο και λαμπερό χρώμα με μια κίνηση. Σύνθεση εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει, απαλύνει τις γραμμές και χαρίζει όγκο. Το θηλυκό, καμπυλωτό του σχήμα αγκαλιάζει τα χείλη για ακόμη πιο εύκολη εφαρμογή.

Seventeen Matte Lasting Lipstick 10

Σταθερό αποτέλεσμα και ενυδάτωση όλα σε ένα κραγιόν; Κι όμως γίνεται! Το Matte Lasting Lipstick SPF15 δίνει πλούσιο χρώμα που διαρκεί όλη την ημέρα με σαγηνευτικό ματ αποτέλεσμα. Χάρη στο Wild Mango και Jojoba Oil το Matte Lasting Lipstick SPF15 δεν στεγνώνει τα χείλη σου και το SPF15 τα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι, μπορείς να φοράς το κραγιόν σου από το πρωί ως το βράδυ και τα χείλη σου να παραμένουν φρέσκα!

 

Seventeen Matlishious Super Stay Lip Color 29

Τα τέλεια matte χείλη με την απόλυτη mousse υφή! Πλούσιο και σταθερό opaque χρώμα στα χείλη, ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη, σούπερ ενυδατικό, διατηρεί την ελαστικότητα των χειλιών, με πινέλο ακριβείας για εύκολη εφαρμογή. Ματ αποτέλεσμα με πλούσια mousse υφή.

Radiant Ultra Stay Lip Color 12 Vivid Red

Tο Ultra Stay Lip Color της Radiant Professional είναι ένα ανεξίτηλο υγρό κραγιόν με πλούσιο και σταθερό χρώμα, εμπλουτισμένο με έλαιο chia για ενυδάτωση. Τα 6 σταθεροποιητικά συστατικά που περιέχει το διατηρούν ανεξίτηλο και αδιάβροχο όλη την ημέρα, δημιουργώντας παράλληλα ελαστικότητα και ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη. Στεγνώνει πολύ γρήγορα, χωρίς να αφυδατώνει, και το ιδιαίτερο σχήμα του πινέλου του συμβάλλει στην εύκολη εφαρμογή.

Lancome L’absolu Rouge Drama Matte Lipstick 505 Attrape Coeur

Ετοιμαστείτε για το απόλυτο, το πιο τολμηρό ματ φινίρισμα, με το L''Absolu Rouge Drama Matte Lipstick. Άνεση μακράς διάρκειας, έντονο χρώμα και βελούδινο ματ φινίρισμα απλώνονεται με ένα πέρασμα. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χωρίς ξηρότητα στα χείλη. Η εμβληματική σύνθεση εμπλουτίζεται τώρα με καθαρές χρωστικές για έντονο, ζωηρό χρώμα και εκχυλίσματα τριαντάφυλλου για πολυτελή άνεση μακράς διάρκειας. Πλούσιο χρώμα & πολυτελής περιποίηση, χωρίς συμβιβασμούς. 

 

Maybelline New York Super Stay Vinyl Ink Red Hot

Δοκίμασε το νέο SuperStay Vinyl Ιnk από τη Maybelline New York! Νέα τεχνολογία για vinyl χρώμα στα χείλη που διαρκεί έως και 16 ώρες! Αυτό το κραγιόν μακράς διάρκειας με την Color lock σύνθεση του εγγυάται για πρώτη φορά λαμπερό vinyl χρώμα που δεν μεταφέρεται! Eμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και αλόη εξασφαλίζει έντονο χρώμα με ανάλαφρη αίσθηση.

 

 

L’oreal Paris Color Riche Maison Marais 125

Ανακαλύψτε τo L'Oreal Paris Color Riche 125 Maison Marais κραγιόν, για μοναδικό χρώμα και ενυδάτωση στα χείλη. Κρεμώδες, εμπλουτισμένο με argan oil και ενυδατικό αποτέλεσμα για φυσικά λαμπερά χείλη. Η απαλή του εφαρμογή και η σύνθεση που δεν αφυδατώνει τα χείλη τα κάνει ακαταμάχητα. 

Radiant Advanced care Lipstick Velvet Classic True Red

 Χαρίστε στα χείλη σας ενυδάτωση και πλούσιο χρώμα με μεγάλη διάρκεια! Το Advanced Care Lipstick της Radiant Professional, χάρη στην σύνθεσή του, προσφέρει σταθερό χρώμα, και μοναδική βελούδινη αίσθηση άνεσης και ελαστικότητας στα χείλη. Η σύνθεση του περιέχει σφαιρίδια εμπλουτισμένα με μείγμα υαλουρονικού οξέος και φυτικού πολυσακχαρίτη από το φυτό Konjac. Με φυτικής προέλευσης πολυμερές προερχόμενο απο λιπαρά οξέα και γλυκερίνη που προσδίδουν μεγάλη σταθερότητα και ιδιαίτερη λάμψη στα χείλη.

Max Factor Lipfinity velvet Matte 025 Red Luxury

Το υγρό κραγιόν Max Factor Lipfinity Velvet Matte 24HRS δημιουργεί ένα όμορφο, βελούδινο ματ φινίρισμα στα χείλη. Η υγρή υφή που εφαρμόζει τέλεια στα χείλη και το χρώμα που διαρκεί ομορφαίνει τα χείλη σου όλη την ημέρα. Με έλαιο καρύδας και η βιταμίνη Ε ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη ενώ παράλληλα έχει βελούδινο ματ φινίρισμα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά