Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Kylie Jenner έχει ξανά ροζ μαλλιά και είναι τόσο «King Kylie»

Το ροζ πρωταγωνιστεί και στο 2024



Αν και ήταν ήδη διάσημη από το Keeping Up with the Kardashians, η Kylie Jenner έγινε γρήγορα it-girl μεταξύ 2014 και 2016. Λανσάροντας την Kylie Cosmetics το 2015, που τελικά της προσέφερε τη σημερινή της κατάσταση ως δισεκατομμυριούχου. Ήταν επίσης μια εποχή που η σταρ του ριάλιτι και ινφλουένσερ ομορφιάς αύξησε την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας τακτικά στο Tumblr και στο Snapchat.

Για τους funs της νεότερης Jenner και στους λάτρεις της ποπ κουλτούρας, αυτό το ιδιαίτερο σημείο στην ιστορία αναφέρεται με αγάπη ως η εποχή «King Kylie». Και, σε αυτήν την εποχή, η Jenner είχε μια συνάφεια με τις πολύχρωμες στιγμές στα μαλλιά – αν και έκτοτε αυτό έχει αντικατασταθεί από πιο φυσικές αποχρώσεις του βαθύ εσπρέσο, του μεσαίου τόνου μελαχρινής και της περιστασιακής ξανθιάς.

Στις 16 Ιανουαρίου, ωστόσο, η Jenner ταρακούνησε όλους όσους έκαναν scrolling στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκαλύψει ένα φρέσκο ​​νέο χρώμα μαλλιών και που έχει ήδη πλημμυρίσει την ενότητα σχολίων της με μηνύματα όπως «Η King Kylie επέστρεψε».

Η μεταμόρφωση των ροζ μαλλιών της Kylie

Ρίχνοντας μια σειρά από selfies στο Instagram της, η Jenner αποκάλυψε ότι το φυσικό της μελαχρινό χρώμα έχει αντικατασταθεί με μια τολμηρή απόχρωση ροζ ρουζ με ψυχρούς τόνους. Η λεζάντα της: «Γεια σας με θυμάστε».

Η Jenner δημοσίευσε το ίδιο look στο TikTok της, αυτή τη φορά με μια λεζάντα που αναφέρεται στην αγαπημένη εποχή της ζωής και της καριέρας της: «άκουσε τις δονήσεις του 2014 φέτος».

Η εποχή της «King Kylie» επιστρέφει

Η νοσταλγική εποχή του «King Kylie» σηματοδότησε μια περίοδο στη ζωή της σταρ του ριάλιτι, όπου η ίδια φερόταν δυναμικά με περισσότερους από έναν τρόπους. Από το λανσάρισμα μιας ισχυρής μάρκας μέχρι το να γίνει trend setter για μια γενιά, ήταν μια εποχή που η τροχιά της νεαρής φιγούρας μπήκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο του zeitgeist.

Η Jenner επανεξετάζοντας την ίδια νοοτροπία δημιουργικότητας και πειραματισμού ταιριάζει το 2024 – αν και αυτή τη φορά, αναγκαστικά προσεγγίζει το beauty look της με μια πιο φυσική, συγκρατημένη νοοτροπία. Αυτές τις μέρες, το απαλό μακιγιάζ που ενισχύει τα φυσικά χαρακτηριστικά της και τα κοντά νύχια με «old money» είναι η ατμόσφαιρα, αλλά ποιος ξέρει – ίσως μια εμφάνιση με γαλαζοπράσινη βαφή να βρίσκεται στο εγγύς μέλλον της.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της