Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Lana Del Rey έκανε ξανά τάση το γαλλικό πεντικιούρ στην καμπάνια της Skims

Vintage αναφορές σε μια καμπάνια με καρδούλες και φιόγκους με τη Lana Del Rey να ταιριάζει απόλυτα



Για τους λάτρεις των Skims της Kim Kardashians, αναμένονται συλλογές ρούχων με θέμα τις γιορτές. Καθώς πλησιάζει ο Φεβρουάριος, η επωνυμία intimates δεν έχει αξιοποιήσει κανέναν άλλον από τη Lana Del Rey για την καμπάνια της για το Valentine's Shop 2024, η οποία έρχεται με vintage μοτίβα σε σχήμα καρδιάς, τους πιο όμορφους φιόγκους μαλλιών και την αίγλη babydoll – μια αισθητική με την οποία συνδέεται πολύ η αγαπημένη καλλιτέχνιδα.

Σε όλη της την καριέρα, η Del Rey έχει κολλήσει σταθερά στην ίδια ομορφιά M.O. — δηλαδή, ύφος ρετρό, γλυκό και θηλυκό. Η πρώιμη εποχή του Born To Die, για παράδειγμα, ορίστηκε από τα ζωηρά κόκκινα γαλλικά νύχια και τα κραγιόν που ταιριάζουν, ενώ υιοθέτησε ένα μακιγιάζ και εμφάνιση χτενισμάτων της δεκαετίας του '60 σε μεταγενέστερα άλμπουμ.

Βασικά, η μουσικός είναι εδώ και πολύ καιρό μια βασίλισσα της κοκεταρίας - επομένως είναι λογικό να πρωταγωνιστεί σε μια ρομαντική καμπάνια V-Day που περιέχει μια μεγάλη δόση vintage έμπνευσης.

Το γαλλικό πεντικιούρ της Lana Del Rey

Στις 18 Ιανουαρίου, η Skims αποκάλυψε την καμπάνια, με την Del Rey να απεικονίζεται με σατέν κορμάκια, slip φορέματα με δαντέλα και φορέματα που αγκαλιάζουν τρυφερά το σώμα.

Η τραγουδίστρια του «Say Yes To Heaven» φώτιζε μια τολμηρή πτυχή στα μάτια της, ενώ τα χείλη της ήταν βαμμένα σε μια ζεστή ουδέτερη απόχρωση με ροδακινί αποχρώσεις. Διατήρησε τα πράγματα κλασικά και σικάτα στα νύχια της, επιλέγοντας ένα γαλλικό πεντικιούρ και ένα μανικιούρ σε σχήμα αμυγδάλου που ταιριάζουν.

Γαλλικές συμβουλές μανικιούρ-πετικιούρ «old money»

Τα νύχια «old money» είναι πολύ στην τάση αυτή τη στιγμή, τελικά – σκεφτείτε τα κλασικά γαλλικά, τα ουδέτερα «νύχια μανεκέν», τις στάμπες και τα πιο αθόρυβα πολυτελή σχέδια που κατακλύζουν τη ροή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ η τραγουδίστρια του «Cinnamon Girl» έκανε την πιο πρόσφατη ροκ λευκή γαλλική αναφορά, δεν είναι η μόνη A-lister που επιλέγει τη διαχρονική εμφάνιση. Η Dua Lipa φόρεσε πρόσφατα ένα εκλεκτικό pedi με γαλλικές μύτες, ενώ η Kendall Jenner υιοθέτησε επίσημα το κοντό γαλλικό μανικιούρ ως το «model-off-duty» look της.

Οι υπερμεγέθεις κορδέλες κοκέτας για τα μαλλιά της

Εκτός από τα κλασικά νύχια, τα βουτυρένια μαλλιά της Lana και τα φλερτ αξεσουάρ ξεχώρισαν επίσης στην καμπάνια εμπνευσμένη από το vintage style. Τα μήκη της Del Rey διατηρήθηκαν ελάχιστα διαμορφωμένα με μια ίσια υφή καρφίτσας και ένα καθαρό μεσαίο τμήμα, επιτρέποντας στις υπερμεγέθεις κορδέλες σε στυλ μπαλέτου να τονιστούν.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της