Skip to main content

BEAUTY NEWS

Selena Gomez: Με Vamp Lips στα Emmys!

Πάρε έμπνευση και δημιούργησε το δικό σου ακαταμάχητο look! 



Η Selena Gomez, ως η μία και μοναδική ιδρύτρια του Rare Beauty, έχει την τάση να δοκιμάζει όλες τις τάσεις της ομορφιάς και ειδικά στις εμφανίσεις της για το κόκκινο χαλί. Κανονικά, αυτό σημαίνει ένα λαμπερό δέρμα, το περιστασιακό smokey eye και, ίσως καμιά φορά ανάλογα τα κέφια και ένα νέο look στα μαλλιά. Αλλά για τα Έμμυ του 2024, η Gomez φαίνεται ότι με την beauty τρίπλα της που δεν περίμενε κανείς έκανε ξανά το look της talk of the town. Η πρωταγωνίστρια του The Only Murders in the Building εμφανίστηκε με ένα αρκετά θορυβώδες μακιγιάζ, με τα χείλη και τα μάτια της να έχουν μια κόκκινη-βιολετί απόχρωση. 

Το κραγιόν που διάλεξε πέρα από την βαθιά σοφιστικέ του απόχρωση έχει μια συγκλονιστική ματ βελούδινη υφή. Έχει μια έντονη χρωματική απόδοση και ένα μακράς διαρκείας φινίρισμα που σίγουρα κρατάει σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς των βραβείων. 

Τα νύχια της Gomez ολοκλήρωσαν τη χρωματική τριπλέτα και πήραν παρόμοια απόχρωση, χάρη στο έργο του αυτοαποκαλούμενου «man-icurist» Tom Bachick. Σύμφωνα με τα Instagram stories του, χρησιμοποίησε βερνίκι gel PLA Nails στην απόχρωση "Can't Tell Anyone", μαζί με εργαλεία Tweezerman, Le Blanc της Chanel και, φυσικά, την ολοκαίνουργια ενυδατική κρέμα χεριών Find Comfort της Rare Beauty. 

Το τελευταίο είναι η νεότερη προσθήκη στο brand της ηθοποιού και φαίνεται πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα. "Αυτό είναι ένα όνειρο που μας πήρε λίγο καιρό να συμβεί, και τώρα ανυπομονώ να βγει. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή", είπε η τραγουδίστρια του "Single Now" κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής συνέντευξης τύπου. "Τελειώσαμε και είμαστε περήφανοι».

Παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις για να δημιουργήσεις τα δικά σου Vamp Lips συνδυάζοντάς τα αν προτιμάς και με το ανάλογο μανικιούρ. 

Radiant Advanced Care Lipstick Velvet VL 25 Dark Wine 

Χαρίστε στα χείλη σας ενυδάτωση και πλούσιο χρώμα με μεγάλη διάρκεια! Το Advanced Care Lipstick της Radiant Professional, χάρη στην σύνθεσή του, προσφέρει σταθερό χρώμα, και μοναδική βελούδινη αίσθηση άνεσης και ελαστικότητας στα χείλη. Η σύνθεση του περιέχει σφαιρίδια εμπλουτισμένα με μείγμα υαλουρονικού οξέος και φυτικού πολυσακχαρίτη από το φυτό Konjac. Τα σφαιρίδια αυτά εισέρχονται στην ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας των χειλιών και απορροφούν την φυσική υγρασία από τις κατώτερες στιβάδες τους, με αποτέλεσμα να αυξάνουν το μέγεθός τους. Επιπλέον περιέχει βούτυρο από ‘’άγριο’’ μάνγκο, το οποίο βοηθά στην ενυδάτωση και στην προστασία των χειλιών. Με φυτικής προέλευσης πολυμερές προερχόμενο απο λιπαρά οξέα και γλυκερίνη που προσδίδουν μεγάλη σταθερότητα και ιδιαίτερη λάμψη στα χείλη.

Guerlain Rouge G Legend Lips The Case Luxurious Garnet 

Ανακαλύψτε τη συλλογή Rouge G Luxury Velvet, εμπνευσμένη από εμβληματικά σχέδια της παριζιάνικης γκαρνταρόμπας. Αυτή η συλλογή διαθέτει θήκες Rouge G ντυμένες με διαχρονικά βελούδινα υφάσματα και έντονες αποχρώσεις με βελούδινο ματ φινίρισμα. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική, οπότε ο Guerlain σας προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια για τα χείλη. Αυτή η εξαιρετική φόρμουλα, συνδυάζει την περιποίηση χειλιών και το έντονο χρωματικό αποτέλεσμα σε ένα κραγιόν- κόσμημα. Χαρίζει στα χείλη εξαιρετική απαλότητα , έντονο χρώμα και άνεση που διαρκεί όλη μέρα .

Lancome L’absolu Rouge Drama Matte 507-Mademoiselle-Lupita

Ετοιμαστείτε για το απόλυτο, το πιο τολμηρό ματ φινίρισμα, με το L'Absolu Rouge Drama Matte Lipstick: άνεση μακράς διάρκειας, έντονο χρώμα και βελούδινο ματ φινίρισμα, σε 15 αποχρώσεις που απλώνονται με ένα πέρασμα. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χωρίς ξηρότητα στα χείλη. Η εμβληματική σύνθεση εμπλουτίζεται τώρα με καθαρές χρωστικές για έντονο, ζωηρό χρώμα και εκχυλίσματα τριαντάφυλλου για πολυτελή άνεση μακράς διάρκειας. Πλούσιο χρώμα & πολυτελής περιποίηση, χωρίς συμβιβασμούς. Ανακαλύψτε πανέμορφες διαχρονικές αποχρώσεις αλλά και δημιουργικές μοντέρνες που εφαρμόζονται με το νέο απλικατέρ σε νέα πολυτελή θήκη που κατασκευάζεται στη Γαλλία.

Erre Due Perfect Matte Lipstick 809 Defeat 

Mατ κραγιόν με εξαιρετικά απαλή, λεπτή υφή και έντονο χρώμα από την πρώτη εφαρμογή. Περιέχει βούτυρο από άγριο μάνγκο που προστατεύει και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα χείλη. Η καινοτόμα του σύνθεση προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

CELEBS

Πέθανε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τάκης Χατζόπουλος

Ήταν, μαζί με τον Λάκη Παπαστάθη, δημιουργός της σειράς «Παρασκήνιο»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες