Skip to main content

BEAUTY NEWS

For Every You : Το Schwarzkopf αποκαλύπτει ένα νέο κεφάλαιο για κάθε γυναίκα και παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια, με σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες.

Γνωστές προσωπικότητες, Diane Kruger, Ana Ivanović, Alli Neumann, Collien Ulmen-Fernandes, Mini Anden, Nazan Eckes και Swantje Paulina, συμμετέχουν στην δημιουργική ομάδα του Schwarzkopf Creative Collective με αφορμή την νέα καμπάνια “For Every You”.



Κάθε μία είναι εξέχουσα και λαμπρή προσωπικότητα και παρά τις διαφορετικές ιστορίες και ανάγκες των μαλλιών τους, όλες εκπροσωπούν τις αξίες και την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία του Schwarzkopf στα μαλλιά – είτε πρόκειται για χρώμα, περιποίηση ή styling.


Βερολίνο, 29 Ιανουαρίου: Με την υπογραφή του Schwarzkopf, γίνεται η αποκάλυψη των νέων παγκόσμιων brand ambassadors του στο Βερολίνο, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού, παγκόσμιου και σύγχρονου brand. Το Schwarzkopf τα καταφέρνει όλα αυτά με την πολύτιμη βοήθεια εξαιρετικών καλλιτεχνών και δημιουργών, οι οποίες εμπνέουν και δημιουργούν ξεχωριστές ιστορίες χάρη στην ασυναγώνιστη τεχνογνωσία τους για τα μαλλιά.
Η καμπάνια “Schwarzkopf – For Every You” γιορτάζει το παγκοσμίως γνωστό και αγαπημένο brand με ένα νέο και συναρπαστικό τρόπο. «Είμαστε περισσότερο από ενθουσιασμένοι που καθεμία από αυτές τις επτά, μοναδικές, εμβληματικές και πραγματικά αξιοθαύμαστες γυναίκες μοιράζονται το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση που έχουμε και εμείς για τα μαλλιά, καθώς και τη δύναμη που κρύβεται μέσα τους. Καθεμία από αυτές ενσαρκώνει την σημασία που έχουν τα μαλλιά για τη μοναδικότητα του καθενός, δίνοντας έμπνευση σε όλους μας. Τα μαλλιά, ενισχύουν την εσωτερική μας δύναμη και ο σκοπός του Schwarzkopf είναι να μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μας μέσω της βαφής, της περιποίησης και του styling.

Οι ambassadors, εξιστορώντας τις δικές τους ιστορίες για τα μαλλιά τους και πως τους δίνουν δύναμη στην καθημερινότητά τους, αποτελούν το κίνητρο και την αφορμή να τις ακολουθήσουμε. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Creative Collective και ενδυναμώνουμε τις σχέσεις μας με τους καταναλωτές.» αναφέρει ο Matthieu Chauvet, CVP της Henkel Consumer Brands Hair Schwarzkopf.

Το Schwarzkopf Creative Collective – γνωρίστε τις νέες Ambassadors

Diane Kruger Βραβευμένη Ηθοποιός

Βασικό κομμάτι στο επάγγελμα μίας ηθοποιού είναι να αλλάζει ρόλους και να «μεταμορφώνεται» διαρκώς σε κάτι διαφορετικό. Υπάρχουν τόσες πολλές χρωματικές αποχρώσεις με τις οποίες μπορεί να πειραματιστεί και να εκφραστεί κάποιος. Ταυτόχρονα, το να δοκιμάζεις διαφορετικά look βοηθάει να ανακαλύψεις και να διατηρήσεις τον «φυσικό» εαυτό σου. «Ως ηθοποιός, τα μαλλιά μου αποτελούν την υπογραφή μου. Γι’ αυτό φροντίζω να είναι πάντα στην καλύτερή τους κατάσταση.»

Ana Ivanović Πρώην No. 1 Τενίστρια & Επιχειρηματίας

Τα μαλλιά της Ana ενισχύουν πάντα τις δυνατότητές της: Το να διατηρεί τα μαλλιά της σημαίνει ότι διατηρεί το σήμα κατατεθέν της. Η περιποίηση και η φροντίδα των μαλλιών της πριν από έναν αγώνα τένις αποτελούσε απαραίτητο βήμα, καθώς της προσέφερε δύναμη και αυτοπεποίθηση. «Η ζωή μπορεί να γίνει απαιτητική, τόσο για εμένα, όσο και για τα μαλλιά μου. Οπότε και οι δύο πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί.»

Alli Neumann Τραγουδίστρια & Στιχουργός

Μέσα από την εναλλαγή διαφορετικών χτενισμάτων, η Alli εκφράζει συνεχώς πως νιώθει – είτε στην καθημερινότητά της είτε δημόσια ως τραγουδίστρια. Τα μαλλιά της σημαίνουν τα πάντα για εκείνη όταν βρίσκεται επί σκηνής, αφού δεν προσφέρουν μόνο αισθητική αξία, αλλά χρησιμεύουν δίνοντας έμφαση σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του χαρακτήρα της που θέλει να τονίσει κάθε φορά. «Τα μαλλιά μου αποτελούν μέρος της προσωπικότητάς μου. Είτε πάνω, είτε κάτω από την σκηνή τα μαλλιά μου έρχονται αντιμέτωπα με πολλές προκλήσεις, αλλά πάντοτε συμβαδίζουν με εμένα και με όλες μου τις ιδέες.»


Collien Ulmen-Fernandes Τηλεοπτική Παρουσιάστρια & Ηθοποιός

Για την Collien, η πεποίθηση ότι τα δυνατά και υγιή μαλλιά προσδίδουν δύναμη αποτελεί βασική αρχή στη ρουτίνα ομορφιάς της. Αναγνωρίζοντας την προφανή σύνδεση μεταξύ ταυτότητας και μαλλιών, η ίδια βλέπει τα λαμπερά καστανά μαλλιά της ως ένα ισχυρό και σημαντικό χαρακτηριστικό της. Η Collien εμμένει στην επιβλητική της εμφάνιση, με τα μαλλιά της να αποτελούν βασικό στοιχείο στην αυτο-έκφρασή της, συνδέοντας την ταυτότητα της με τα μαλλιά της. «Τα μαλλιά μου δίνουν δύναμη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, παρέχοντάς μου την
αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσω τις επερχόμενες προκλήσεις, γνωρίζοντας ότι η ανθεκτικότητά τους είναι πηγή της δύναμης μου.»

Mini Anden Μοντέλο & Ηθοποιός

Για την Mini, τα χρώματα των μαλλιών της αποτελούν ένα κομμάτι έκφρασης, την βοήθησαν και την βοηθούν σημαντικά να είναι ο πραγματικός της εαυτός. Για εκείνη, τα μαλλιά είναι
πάντα μια αντανάκλαση του χαρακτήρα. Συνεπώς - ως μία γυναίκα που στοχεύει σε μια χαλαρή προσέγγισή στην ζωή - οι απαιτήσεις της για το σωστό χρώμα των μαλλιών της είναι ίδιες: νιώθει πιο άνετη και ανάλαφρη με μία κλασική αλογοουρά στην φυσική απόχρωση των μαλλιών της, ώστε να αναδείξει τον φυσικό της εαυτό. «Έβαφα τα μαλλιά μου πολύ συχνά στην ζωή μου. Όμως, εκείνο που θέλω πιο πολύ τώρα, είναι να διατηρήσω την φυσική μου απόχρωση, πετυχαίνοντας ένα λαμπερό αποτέλεσμα.»

Nazan Eckes Τηλεοπτική Παρουσιάστρια


Η Nazan λατρεύει να εμπνέεται από τα χτενίσματα άλλων γυναικών για να βρίσκει νέους τρόπους να εκφραστεί. Ο συνδυασμός μιας χαρούμενης προσωπικότητας, με αυτο-εκτίμηση και υπέροχα χτενίσματα, είναι ικανά να τονώσουν την αυτοπεποίθησή της. «Τα μαλλιά μου είναι η ταυτότητά μου. Επομένως, χρειάζομαι ένα χτένισμα που να κρατάει και να χαρίζει στα μαλλιά μου υγιή όψη.»


Swantje Paulina Μοντέλο & Influencer

Έχοντας μια συμβιωτική σχέση με τα μαλλιά της, η Swantje έμαθε από νωρίς τον αντίκτυπο που έχουν τα δυνατά μαλλιά στην προσωπικότητα και τις δυνατότητες του καθένα. Το να έχει
δυνατά και μαλλιά με υγιή όψη της επιτρέπει να απελευθερώσει πλήρως τις δυνατότητές της, καθώς το χτένισμά της αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό της εαυτό. Τα μαλλιά της είναι σύμβολοτου ενδυναμωμένου εαυτού της, που τη βοηθά να ξεπεράσει τις ανασφάλειες και να νιώθει δυνατή όλη την ημέρα. «Τα μαλλιά μου επηρεάζουν το πως νιώθω. Όταν τα φροντίζω, νιώθω και εγώ η ίδια ότι με φροντίζουν.»

Οι σιλουέτες αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό της καμπάνιας. Χρησιμοποιώντας το αρχικό λογότυπο ως βάση, το Schwarzkopf αξιοποιεί το εμβληματικό λογότυπο, καθιστώντας το πιο σύγχρονο και προσιτό. Τα φωτογραφικά μοτίβα της σιλουέτας είναι το επόμενο βήμα στην πορεία του Schwarzkopf και η συνεργασία της με το Creative Collective αναδεικνύει το επόμενο κεφάλαιο στα 125 χρόνια ιστορίας του brand σε όλο το κόσμο. Γιατί; Καθώς τα μαλλιά ήταν πάντα κάτι περισσότερο από μαλλιά – είναι τρόπος έκφρασης, συνεχούς εξέλιξης, ανάπτυξης και καμβάς συναισθημάτων για κάθε στάδιο της ζωής. Τα μαλλιά αποτελούν πηγή έμπνευσης και έκφρασης των συναισθημάτων, επιθυμιών, οραμάτων και ονείρων. Είναι ο λόγος που το Schwarzkopf επιθυμεί να προσκαλέσει τους ανθρώπους να συμμετέχουν και να γνωρίσουν το brand και τις ambassadors στο μαγικό ταξίδι που θα αφήσει το στίγμα του σε αυτό το κόσμο – μέσα από τα μαλλιά.
Το “For Every You” αντικατοπτρίζει τις αξίες και τους στόχους του Schwarzkopf για τα μαλλιά: «Μαλλιά. Γνωρίζουμε ότι δεν αποτελούν μόνο μέρος του κεφαλιού μας – αλλά και της καρδιάς μας. Πίσω από κάθε μπούκλα, κάθε κούρεμα, κάθε βαφή, κρύβεται ένα ‘’γιατί’’: μία ιστορία που θέλουμε να πούμε, ένα ταξίδι που θέλουμε να πάμε, ένα σημάδι που θέλουμε να αφήσουμε.
Και γι’ αυτό το ‘’γιατί’’ βρισκόμαστε εμείς εδώ: Για να δώσουμε στον καθένα τα εργαλεία και την έμπνευση που χρειάζεται, ώστε να εξερευνήσει, να εκφραστεί και να αναζητήσει το γιατί
που κρύβει ο εαυτός του.

Οι αξίες αυτές έχουν διαμορφώσει και διαμορφώνουν την επιτυχία του Schwarzkopf. Σήμερα, το Schwarzkopf είναι ηγέτης στα μαλλιά, συνδυάζοντας το χρώμα, τη φροντίδα και το styling των μαλλιών κάτω από ένα brand. Η κληρονομιά του Schwarzkopf υποστηρίζεται από μια παγκόσμια κοινότητα κομμωτών και ειδικών για τα μαλλιά, βοηθώντας στην προώθηση και διατήρηση της. Για παράδειγμα, μέσω των ειδικών εφαρμόστηκε το καινοτόμο σύστημα HaptIQ του Schwarzkopf που ενδυναμώνει τα μαλλιά δημιουργώντας μικροδεσμούς στο
εσωτερικό της τρίχας, ώστε να την βοηθήσει να αναγεννηθεί.
Σε μια ισχυρή επανατοποθέτηση, το Schwarzkopf παρουσιάζει την καμπάνια «For Every You». Αυτό εδραιώνει τη δέσμευση του για συμπερίληψη, εξατομίκευση και ενδυνάμωση, γιορτάζοντας την ομορφιά σε κάθε ταξίδι των μαλλιών – ενώ αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και την αυτό-έκφραση. Ο Matthieu Chauvet, Corporate VP Global Marketing του
Schwarzkopf, τονίζει: «Γιορτάζουμε την επανατοποθέτηση του brand, ενώ εστιάζουμε στις βασικές αξίες του που είναι βαθιά ριζωμένες στην επαγγελματική βιομηχανία του κλάδου, με ένα τόσο λογικό αλλά και πρωτοποριακό βήμα. Για πρώτη φορά, φέρνουμε όλη μας την τεχνογνωσία στα μαλλιά κάτω από μια στέγη.»

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Πέθανε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τάκης Χατζόπουλος

Ήταν, μαζί με τον Λάκη Παπαστάθη, δημιουργός της σειράς «Παρασκήνιο»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι