Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Kylie Jenner εντυπωσιάζει με το νέο της hair look που την κάνει να δείχνει ίδια με τη μαμά της

Η ομοιότητα της Kylie Jenner με τη μαμά της, Kris, είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανής!



Μπορεί λίγες ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου η Kylie Jenner να πόζαρε στο φακό με ροζ μαλλιά στο χρώμα της τσιχλόφουσκας, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το εκκεντρικό αυτό hair look θα κρατούσε και για πολύ. Κι αυτό μιας που η δημοφιλέστατη social media persona και επιχειρηματίας άλλαξε ξανά τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα άκρως ενδιαφέρον κοντό καρέ, σε επιμελώς ατημέλητο στιλ που ξεχωρίζει.

Το πιο εντυπωσιακό όμως με το νέο hair look της Kylie δεν είναι άλλο από την ομοιότητα που της χαρίζει με τη μητέρα της, Kris Jenner, γεγονός που οι θαυμαστές της φυσικά και σχολίασαν στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram με τις νέες της φωτογραφίες.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ακολουθεί, η Kylie Jenner έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά «Τρέμει η Kris Jenner», κάνοντας πλάκα στη μαμά και manager της.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου