Skip to main content

BEAUTY NEWS

Κάποιος μας «ψιθύρισε» ότι το whisper pixie είναι το πιο cool κούρεμα της άνοιξης

Δοκίμασέ το αν θες έναν αέρα αλά Audrey Hepburn



Μερικοί τρόποι για να καταλάβετε ότι ξεπήδησε η άνοιξη: Οι νάρκισσοι ανθίζουν, εσείς ντύνεστε με λιγότερα ρούχα και τα κορίτσια κλείνουν ραντεβού στα κομμωτήρια για ένα διασκεδαστικό νέο κούρεμα.

Σύμφωνα με τη κομμώτρια των σταρ Danielle Priano, η οποία επινόησε το όνομα «whisper pixie» και δημιούργησε το κούρεμα για την Taylor Hill, το όνομα «εμπνεύστηκε από την ιδέα να συνδυαστεί κάτι λεπτό και αιθέριο (ψίθυρος) με κάτι παιχνιδιάρικο και μαγικό (pixie)», όπως κάνει το ίδιο το κλασικό pixie cut.

Τώρα, σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μόδα ένα τέτοιο κούρεμα. Μάλιστα, η Priano το παρομοιάζει με τα χτενίσματα για τα οποία ήταν κάποτε γνωστή η Audrey Hepburn. «Η Taylor και εγώ δουλεύουμε μαζί για πάνω από μια δεκαετία και έχουμε αναφερθεί σε τόσες πολλές εικόνες της Audrey Hepburn καθώς η Taylor της μοιάζει», σχολίασε.

Όσον αφορά το πώς προέκυψε αυτό το συγκεκριμένο whisper pixie, η Priano λέει ότι τα μαλλιά της Hill κόπηκαν πρόσφατα για μια φωτογράφιση, αλλά μετά σκέφτηκε ότι ήθελε να τα μακρύνει. Αυτό ήταν μέχρι που αποφάσισε να αφήσει κάποιον άλλο να τα κόψει, κάτι που οδήγησε στην Priano να κάνει κάποιο έλεγχο ζημιάς. Όταν ήρθε η ώρα να τα κόψει, η Hill μοιράστηκε ότι «ήθελε κάτι που να αναδημιουργεί ένα pixie, κάτι μοντέρνο αλλά διαχρονικό, με ένα νεύμα στην κλασική κομψότητα και την προσωπική αίσθηση», και κάπως έτσι γεννήθηκε το whisper pixie.

Εάν θέλετε ένα παρόμοιο στυλ, η Priano λέει ότι είναι σημαντικό να επικοινωνείτε με τον στυλίστα σας. «Η αναφορά βασικών στοιχείων όπως κοντό και πολυεπίπεδο με απαλή, φτερωτή υφή γύρω από τις άκρες» μπορεί να δώσει μια σαφή ιδέα». Και αυτή μαζί με τον στυλίστα διασημοτήτων (και τον συνεργάτη του House of Frieda) Dave Stanwell συμφωνούν ότι το να φέρετε φωτογραφίες αναφοράς μαζί σας είναι το κλειδί.

Φοβάσαι ότι το whisper pixie δεν είναι για σένα; Ο Stanwell μας διαβεβαιώνει, «Αυτό το κούρεμα είναι υπέροχο γιατί μπορείτε να προσαρμόσετε το κούρεμα ανάλογα με το πώς το θέλετε». Ειδικά αν έχετε έναν κομμωτή τον οποίο εμπιστεύεστε πραγματικά και μπορεί να λάβει υπόψη πράγματα όπως το σχήμα του προσώπου και το πάχος των μαλλιών. «Για παράδειγμα, εάν έχετε πιο πυκνά μαλλιά και μπούκλες, θα χρειαστείτε πολύ περισσότερη υφή από ό,τι εάν έχετε φυσικά ίσια ή λεπτά μαλλιά», εξηγεί ο Stanwell.

Για έμπνευση: Οι Coi Leray, Florence Pugh, Halsey και Teyana Taylor έρχονται στο μυαλό ως εκείνες που δοκίμασαν πρόσφατα το στυλ αυτό. Και φυσικά, υπάρχουν οι βασικές εκπρόσωποι όπως η Michelle Williams και η Zoë Kravitz.

Αλλά υπήρχαν πολλά περισσότερα πριν από αυτά, ειδικά όταν το pixie cut είχε το τελευταίο του κύμα δημοτικότητας, τη δεκαετία του '90. Η Halle Berry, η Winona Ryder, η Linda Evangelista, ακόμα και η Kate Moss μπορεί να σας κάνουν να το θυμηθείτε.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας